Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 mai 2008 - Anul XIII, nr. 123 (3804)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă – PD-L

Pelerinajul suspecţilor de corupţie la Gavril Mîrza

Gavril Mîrza, neavând despre ce vorbi sucevenilor, căci realizările  A.F.-ului ,,Mîrza şi copiiI” trebuie ascunse cu grijă, iar din proiectul “Utilităţi şi mediu” se poate lăuda doar cu cheltuirea banilor, aduce la Suceava crema suspecţilor de corupţie din PSD în speranţa că poate distrage atenţia electoratului.

Începând cu Adrian Năstase şi neterminând cu Miron Mitrea, căci la Suceava a poposit acum şi Miki Şpagă, care se odihneşte la umbra unei căbănuţe, nepoţii mătuşii Tamara încearcă din răsputeri să salveze de la casare un produs politic deja expirat.

Alarma este generală, căci judeţul Suceava, ca judeţ de protocol pentru protipendada PSD, reprezintă şi o sursă de latifundii extrem de valoroase pentru mahării partidului şi nu vor să piardă controlul.

Prin urmare, Gavril Mîrza joacă toate cărţile, sperând că va câştiga încă o dată printr-o cacialma politică.

L-a adus pe Năstase pe post de spăşit politic, care a meditat la greşelile lui, dar nimeni nu l-a crezut. A continuat cu mahalaua Mercenarului Negru, dar electoratul nu a agreat-o. Apoi a intrat în scenă un deputat zgomotos (Beje, pentru prieteni) care, deşi nu cunoaşte geografia judeţului, a reuşit totuşi să agonisească în bănci peste un milion de euro (conform propriei declaraţii de avere).

Cum nici Eugen Bejenariu nu a convins, a fost chemat naşul cel mare, Miron Mitrea, să rezolve treburile murdare.

Şi totuşi, Gavril Mîrza va trebui să spună ceva sucevenilor măcar în ultimele zile de campanie: de ce susţinerea lui Mîrza este o miză atât de importantă pentru toţi suspecţii de mare, foarte mare corupţie din PSD?

 

Biroul de presă PD-L Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pelerinajul suspecţilor de corupţie la Gavril Mîrza.
 Vizualizări articol: 608 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pelerinajul suspecţilor de corupţie la Gavril Mîrza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Mda trimis de
(28 mai 2008, 11:19:43
Ma c*c pe toate partidele si votez Partidul Verde! .!. PSD, PNL, PD-L, PLABA si restu gunoaielor.
2.   Ups trimis de
(28 mai 2008, 11:21:11
Scuzati-ma trebuia sa fie "ma c*c pe toate partidele barosane si votez..."
2.1  RE: Ups trimis de
(28 mai 2008, 12:19:32
si io
3.   Cosa nostra trimis de
(28 mai 2008, 12:25:06
E adevarat ca in campania electorala arunca cu laturi unii in altii,probabil sunt si adevaruri in ceea ce spuneti. Ca simplu votant satul de pecingenea numita politica romaneasca as vrea sa stiu mai multe amanunte despre "donatiile" in bancnote de 50 lei pe care le faceau doi fraieri ,nu stiu le zice la sfintirea unei biserici. Aia era mita pe fata iar alegatorii treb uie sa le zic la vot OUT! Probabil ca banii erau din vaccinurile contra gripei aviare si din raderea codrilor bucovinei!
3.1  RE: Cosa nostra trimis de
(28 mai 2008, 12:42:02
Ce dovezi aveti la cele afirmate?

P.S.In imaginile prezentate la TV de catre PSD-isti nu s-au vazut insemne ale partidelor.Ca si crestini nu ne opreste nimeni ca intr-o sfanta zi de duminica sa facem milostenii.
3.2  RE: Cosa nostra trimis de
(28 mai 2008, 16:23:11
Gabriela, doar nu poti sa spui ca Flutur si Ilie nu au dat spaga electorala. Chiar asa de prosti ne crezi ? Chestia cu dovezile este valabila in justitie, ori eu nu am nevoie de dovezi ca sa imi dau seama ce au facut Flutur si Ilie acolo. Nu mai suntem atat de prosti incat sa vii cu cioara vopsita si sa ne-o prezentati drept porumbel. Au trecut vremurile alea.
4.   Corupti trimis de
(28 mai 2008, 13:47:14
Marza este disperat.Ia adus in sprijinul sau pe TATICII LUI, cei mai corupti oameni din PSD.Hahalerelor ce sunteti PSD-tilor.
5.   Pt gabriela trimis de
(28 mai 2008, 13:56:04
Este democratie fiecare poate accepta orice, cat de crestini sunt unii sa-l lasam pe Dumnezeu sa judece.Necazul e ca romanii se manaca intre ei pentru niste profitori lipsiti de scrupule. Guvernantii trebuie apreciati dupa nivelul nostru de trai nu dupa prestatiile jalnice pe care le au cand vin sa ne cerseasca voturile! Rosu,portocaliu,galben,albastr toti o apa si un pamant!
6.   Pentru Bucovinean trimis de
(28 mai 2008, 13:57:05
Mai dubios mi se pare Dontu care si-a plasat la poarta manastirii din Suceava un tanar cu calendare electorale...
7.   Taci si suge trimis de
(28 mai 2008, 14:23:21
Gabriela mai bine mi-ai s.u.g.e. p.u.l.a. decat sa faci comentarii aiurea,mi-ai face si tu mie o "milostenie"
7.1  RE: Taci si suge trimis de
(28 mai 2008, 14:33:24
Rusine sa va fie!

"Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru continutul textelor ....

Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate."

P.S.CHIAR ATAT DE DISPERATI SUNTETI BLATISTILOR PSD-PNL???CEEA CE FACETI NU VA VA ADUCE DECAT DESERVICII SI PIERDEREA ALEGERILOR!

8.   MIRZAsiPSD-ul trimis de
(28 mai 2008, 14:47:28
Mirza esti la ananghie,iate de mana cu bunicutul de tovarasul Iliescu si mergeti pe la statiuni sa va vedeti de sanatate,voi chiar vreti sa fiti scosi cu DRICUL din partid??ma-ntreb si va intreb si pe voi alegatori,ce-a facut Mirza? mergeti spre Cluj ca-l injurati la fiecare km parcurs de toti sfintii in care tov.Mirza spune ca crede caci pe vremea lu tataia NICU era ateu convins.De cind ai promis gaz in localitati??,si unde-i gazul,cum am spus si la o interpelare pt.d.nul Gheorghe C.tin,ai trecut cu conductele prin gradini pe la oameni dar citi au gazul tras in case??Asa ca ia-ti o pauza si te mai odihneste DARAGHIE TAVARESCE.Ps.Nu fac parte din nici un partid dar urmaresc toate emisiunile la TV local,si ma-ntreb ca simplu om de ce nu ai curajul sa te infrunti cu Flutur?? ce tot aduci toti LIBIDINOSII din capitala?? mai crezi ca lumea este proasta ca-i vede odata la 4 ani prin Suceava??As dori sa spui populatiei cind te mai vede printre oameni? peste urmatorii4 ani?ADIO Tovarase Mirza
9.   Alo ! Au aparut obscenitati, domnule modelator ! trimis de
(28 mai 2008, 14:55:46
Ce faci domnule modelator al forumului, te-au adormit (mituit) pesedistii ?! Afirmi ca "este interzis folosirea unui limbaj obscen.....". �ti este pe plac comentatorul de pe pozitia 9 ? Sterge urgent acest comentariu , ca nu face placere nimanui, doar psihopatului si obsedatului care l-a scris �n imensa lui disperare si depresie.
10.   Jos pesedisto-comunistii trimis de
(28 mai 2008, 15:52:40
buna Gabriela,vad ca acesti comunisti din Psd chiar nu mai au nici o rusine si recurg la orce injurii si lla orice mijloc de jignire.Sunt apolitic dar in acelasi timp simpatizez foarte mult PD-L ul.Acesti pesedisto-comunisti sunt ffffffffffffffffffffffffffffff disperati si acet lucru l-ar putea si un orb.Aceste lichele din PSD nu numai ca vor pierde alegerile locale dar si pe cele generale,asta iti spun si le spun tuturor mancatorilor de SHIT din Psd din sursa 90% sigura.Si le mai spun ceva acestor lichele pesediste ca PD-Lul din 2009 se va numi din nou PD,un partid cu adevarat puternic si la PUTERE.Tovarasul Mirza si toti comunistii din ograda lui incep sa isi dea seama in sfarsit ca sunt produse EXPIRATE si ca vor fi invinsi,cu toate marlaniile facute in presa si televisiune la adresa PD-L ului.Vor simti in sfarsit ce inseamna sa nu ai 5 masini la dispozitie la scara,sa primeasca bani din toate directiile,bani murdari.PSD -ul are cancer in ultima faza in toata tara.HAI PD-L.
11.   Nu mai vrem pe Mirza sa manance branza trimis de
(28 mai 2008, 17:08:40
Penalul Mirza aduce de la Bucuresti alti penali sa-l sustina. Cred ca pophulatia Sucevei este suficient de informata sa nu mai voteze acest partid infect si conrupt, PSD/PCR.

Dati dovata de maturitate si, nu mai votati pe hotul Mirza!

12.   Mirza trimis de
(28 mai 2008, 19:59:47
taci si suge,prost mai esti.se vede ca esti un bou fara pereche,iar noi trebuie sa-ti citim ineptiile.de ce nu te angajezi intr-un club,****siti ****,acolo i-ti este locul boule

13.   Flutur si nebunii lui trimis de
(28 mai 2008, 21:30:34
Mai aveti tupeu sa iesiti in lume? Nu vedeti ca pute dupa voi ca dupa o hazna? Batausi sunteti, mincinosi sunteti, pistolari sunteti, prosti de dati in gropi sunteti, cersetori de voturi la usa bisericii sunteti, si as putea continua, dar spuneti-mi voi, ce dracu nu santeti? Baselu asta al vostru numai prostioare v-a bagat la tartacuta. Marza a facut ceva, flutur a facut o cocina in care a adunat toate scursurile din judet si ca sa va convingeti mai cititi cate putin din GRANDIOASA OPERA A GABRIELEI, eminenta cenusie a PD-Laturilor. Dracu sa va ia pe 1 iunie, BOMBALAILOR.
14.   NU asa se vorbeste pe forum... trimis de
(29 mai 2008, 11:37:45
Daca pentru o idee s-a ajuns la cuvinte murdare, poporul asta isi merita soarta, romanilor de ce ne tiganim pentru ciolanul altora?!

Votati cu cine credeti voi si gata... campania electorala nu este prileg de anarhie.

Sa va fie RUSINE!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei