Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poşta Română

Nicolai Costrâş, susţinut de liderul BNS, Matei Brătianu, la postul de consilier judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prim - vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Matei Brătianu, a declarat, ieri, la Suceava, că susţine candidatura actualului şef al Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş, la postul de consilier judeţean independent.

Matei Brătianu, care este şi liderul Federaţiei Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii,  a declarat că îi va susţine şi pe ceilalţi candidaţi independenţi din partea Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, care vor candida la alegerile locale (Lucia Prelipceanu, consilier orăşenesc – Broşteni, patru consilieri comunali (Ion Dumitriu – Bogdăneşti, Gheorghe Ciocârlan – Dolheşti Mari, Gheorghe Mierlă – Buneşti, Gavril Ailincăi – Petia).

Şeful Oficiului Judeţean de Poştă Suceava, Nicolai Costrâş, prezent la conferinţa de ieri, alături de Costel Cioarbă, liderul Sindicatului Poşta Română Suceava, a declarat că a ales să participe ca independent la funcţia de consilier judeţean pentru că, spune el, cunoaşte specificul şi problemele tuturor zonelor din judeţ, respectiv ale comunităţilor locale, „şi vreau să fiu un factor de echilibru şi coeziune în cadrul Consiliului Judeţean Suceava, neavând obligaţii faţă de vreun grup de interese”.

 

140 de candidaţi independenţi

Matei Brătianu a precizat că Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii va susţine toţi candidaţii independenţi, la nivelul întregii ţări, la alegerile locale (140 de candidaţi, dintre care doi la consiliile judeţene – Suceava şi Buzău; 12 candidaţi la consiliile municipale, trei candidaţi la postul de primar – comune, 123 de candidaţi pentru consilieri locali – mediul rural).

„Am luat această decizie, în primul rând pentru că Poşta Română, acolo unde lucrează membrii noştri de sindicat, îşi va întări activitatea în comunităţile locale puternice şi bogate, iar, în consecinţă, şi sindicaliştii vor fi mai siguri pentru locurile de muncă şi creşterea veniturilor lor. Al doilea motiv este acela că salariaţii din Poşta Română, prin natura meseriei lor, sunt cei care cunosc şi văd problemele oamenilor în fiecare zi, la nivelul întregii ţări. Prezenţa poştaşilor în consiliile locale şi judeţene este garanţia faptului că nimeni nu va mai putea să pretindă că nu ştie că sunt probleme în comunitatea unde lucrează, unde păstoreşte”, a spus Matei Brătianu.

 

Poştaşii fac politică 

Din partea Oficiului Judeţean de Poştă Suceava vor mai candida patru poştaşi pentru postul de primar în mediul rural, doar că aceştia candidează pe listele unor partide politice (Gheorghe Chiţan – Grăniceşti, Florin Puşcuţă – Mitocu Dragomirnei, Cristinel Iacob – Fîntîna Mare, Nicuşor Popescu – Horodnic de Sus). Alţi 14 poştaşi suceveni vor candida la alegerile locale pentru posturi de consilieri locali (mediul urban) şi 88 pentru consilieri locali (mediul rural), cu toţii fiind pe listele partidelor politice. Toţi aceşti candidaţi s-au înscris în cursa electorală înainte ca Federaţia Sindicatelor din Poştă şi Comunicaţii să ia decizia de a susţine candidaţii independenţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicolai Costrâş, susţinut de liderul BNS, Matei Brătianu, la postul de consilier judeţean.
 Vizualizări articol: 2150 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicolai Costrâş, susţinut de liderul BNS, Matei Brătianu, la postul de consilier judeţean5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei