Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă – PD-L

Să lăsăm loc de Bună Ziua!

Gavril Mîrza, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, îşi încearcă norocul anul acesta, pentru a patra oară, încercând să păstreze, pentru sine şi pentru clica de profitori care-l înconjoară, funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Miza testului electoral din 1 iunie 2008 privind şefia administraţiei publice judeţene reprezintă pentru personajul al cărui nume l-am amintit mai sus o chestiune, fără a exagera, de viaţă şi de moarte. Substantivele viaţă şi moarte nu îmbracă, fireşte, semnificaţie biologică.

Viaţa semnifică păstrarea traiului îmbuibat şi satisfacerea plăcerii maladive a fostului economist de CUASC, Gavril Mîrza, de a comanda. Pericolul de a fi alungat prin votul sucevenilor din Edenul creat de el şi în care s-a lăfăit timp de 16 ani este de această dată iminent.

Moartea priveşte prăbuşirea carierei politice pe care şi-a clădit-o Gavril Mîrza, cu migală de călugăr budist, prin viclenie, făţărnicie şi trădare. Omul nostru din Cajvana nu a ezitat, când interesele i-au cerut-o, să-şi înfigă cuţitul în spatele tovarăşilor de drum, sau să calce nepăsător pe cadavre.

Odată cu pierderea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza va fi părăsit, fără ezitare, de cohortele de aplaudaci, care i-au cântat ani la rând osanale. Organizaţia Judeţeană Suceava a PSD riscă să se dezmembreze până la alegerile generale din toamna anului 2008, ca un castel din cărţi de joc. Iubindu-se doar pe sine şi trăind, ca orice individ cu vocaţie de satrap, sentimentul pustiitor al spaimei că cei din jurul său ţes mereu conspiraţii şi că ar putea fi trădat, nu a permis promovarea unor oameni tineri, de valoare, în structurile de conducere ale organizaţiilor PSD din judeţ. De aceea, este înconjurat doar de slugoi, lingăi şi profitori, de foşti activişti ai PCR, de seama lui Roman Stecyk, Petru Ştirbu, Roman Ţehaniuc, ca să ne oprim doar la câteva exemple.

Gavril Mîrza este un produs politic expirat, dar cel mai viclean şi cel mai făţarnic dregător, aflat în fruntea judeţului după cel de-al doilea război mondial. Vechii lideri comunişti Enea Ţurcanu, Vasile Potop, Emil Bobu, Miu Dobrescu, Alexandru Iliescu şi alţii, ar putea fi simpli copii de mingi faţă de supercampionul Gavril Mîrza. Răul pe care acest tovarăş l-a pricinuit oamenilor şi instituţiilor din ţinutul Sucevei va fi greu de reparat.

Pe 1 iunie 2008 electoratul va tăia prin vot parâmele cu care s-a legat Gavril Mîrza de cheiurile puterii, urmând să plutească în derivă spre tărâmul neantului comunisto-agrarian, pe care s-a întrupat.

 

Biroul de Presă PD-L Suceava,

deputat Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să lăsăm loc de Bună Ziua!.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Să lăsăm loc de Bună Ziua!3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IA-TI ADIO trimis de
(21 mai 2008, 12:40:02
fa curat in birou, sterge praful, uda florile si ia-ti adio de la cj. Rezolva si musamalizeaza ce ti-a mai ramas si ce se mai poate ca daca vine flutur o sa le publice toate. Pregateste-ti sfarsitul intr-un mod inteligent. ai putea chiar sa te retragi la Cajvana, ca acolo nivelul culturii si inteligentei este ca al tau (zero) si nu vei fi discriminat, veti la fel de inteligenti
1.1  RE: IA-TI ADIO trimis de
(21 mai 2008, 14:23:38
Sunt in asentimentul dumneavoastra domnule M I R Z A C!!!!
2.   Mirza se duce la vale! trimis de
(21 mai 2008, 15:43:27
Pe 2 iunie, Mirza va semna rapoartele de dare imprimire!

Offf, bine ca am scapat de tine si de banda ta de hoti, porkule!

3.   Despre Flutur trimis de
(21 mai 2008, 17:04:22
In calitate de coordonator de campanie sunteti foarte "chibzuit",aveti buget nelimitat dar bugetul CJ e limitat !!!Oricum visati frumos...
4.   Nesimtitul de Romica trimis de
(21 mai 2008, 20:35:39
Mai agramatilor,dupa ce ca nu stiti sa invirtiti limba-n gura si va e capul doar la furat,va mai si puneti semnatura pe articole ce nu va apartin.De la o posta(sa folosesc un limbaj drag voua,Gabrielei in special)se vede mina versata ,de cocota batrina ,a vechiului nomenclaturist,ce la bagat strimbe se pricepe de minune.Astept Bancescule sa faci cuvenita rectificare ,sau sa faci cunoscuta suma ce-ti umfla buzunarele pentru pupincurismul de care dai dovada ,atacindu-ti fostii colegi ,ce au incercat sa faca om din tine,incercare din fericire esuata,PD-Laturile reusind insa,cu brio sa -si mai adauge o lichea la insectarul cu fluturi si alte lepre rare ,pe cale de disparitie. P.S. Gabrielo,citind mai daunazi articolul cu "Prostituata retinuta ,sau amendata(nu retin exact)in urma scandalului cu un sofer de TIR..acuzat ca n-a platit-o(sau a violat-o)..."ma gindeam ca o vreme o sa-ti ducem dorul,dar vad ca ai aranjat rapid si iar ai 2 locuri de munca.Baga tare(nu,nu-n gura ,pfuiii...)
5.   Diferenta enorma fata de spania trimis de
(21 mai 2008, 22:12:32
stiu din trecut ca e bataie politica cand sunt alegeri in tara asta dar acuma parca pd-l exagereaza se vede de la distanta ca ne intoxica cu campania asta ,parerea mea e ca generatia copilului meu care are 5 ani cu indulgenta spun ca e posibil sa se schimbe ceva ... acuma cei drept cand cineva din tara asta spune ca il doare cum traim noi ,romani ca face sau ca de desface sunt minciuni ieftine eu cred ca e goana du8pa banii , boala secolului de apro

6.   De ce.... trimis de
(22 mai 2008, 09:33:10
Sun Tzu spunea in "Arta razboiului"-"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"Exact asa ati facut PSD-istilor aseara in emisiunea Sara pe deal.Sa va fie rusine.Toata seara ati aruncat cu noroi in domnul Flutur.Am pus si eu 2 intrebari incomode la care Marza mi-a raspuns cu abureli.Nu mi-ati pronuntat prenumele domnule moderator.Sa fie doar o intamplare?

Tot in "Arta razboiului "Sun Tzu mai spunea"Ataca-l intruna,hartuieste-l".Hienelo de la PSD,asa v-a explicat Bejinariu ca trebuie actionat?RUSINE!Care sunt dovezile????Copy-paste de pe internet????Vai mama voastra!!!

Imi este rusine ca Bejinariu pateaza tagma ofiterilor!!!

Mult succes domnule Flutur.Nu bagati in seama aceste hiene care au facut cel mai de prost gust circ aseara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei