Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 mai 2008 - Anul XIII, nr. 117 (3798)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salubrizare

Costel întreabă, Angela răspunde

Costel: „Doamna Angela, plătesc ca orice bun cetăţean taxa de salubrizare care s-a majorat în ultimii ani, însă mă aşteptam la un oraş mai curat. Locuiesc pe Mircea Damaschin şi vă semnalez că pe această stradă este mai întotdeauna mizerie şi dezordine. Ce facem cu această situaţie?

Angela: „Vă mulţumesc că aţi ridicat această problemă la care aş putea să vă răspund foarte scurt: o rezolvăm. Am reţinut cazul concret invocat de dumneavoastră de pe strada Mircea Damaschin, urmând ca foarte urgent firma Rosal, care se ocupă de salubrizarea oraşului, să dispună măsurile necesare în zona respectivă. În ceea ce priveşte problematica de principiu şi strategia de viitor pentru Suceava în domeniul salubrităţii, doresc să vă spun că avem soluţii concrete pentru ca treptat, aplicând taxe suportabile de salubrizare, municipiul să devină unul curat şi îngrijit. Este adevărat că această strategie rămâne dependentă şi de finalizarea cât mai rapidă a unei gropi ecologice, conform standardelor impuse de Uniunea Europeană, sens în care toate datele arată că acest lucru va fi posibil anul viitor. Ulterior, prin măsuri administrative impuse de primărie, însă inclusiv şi cu sprijinul dumneavoastră, al fiecărui cetăţean, se poate găsi o soluţie de fond la problema curăţeniei în oraşul nostru. Vreau să ştiţi că am sprijinit, în decursul mandatului de viceprimar, ideea de a gândi o strategie coerentă la nivelul deliberativului local şi al serviciilor din cadrul primăriei, astfel încât să reuşim să avem un oraş curat, în care să putem convieţui cu plăcere.

P.S. Aştept în continuare întrebările dumneavoastră la numărul de telefon 0230-210020, precum şi pe adresa de e-mail angelazarojanu.raspunde@gmail.com. Vă puteţi expune opiniile şi pe forumul de pe site-ul PNL Suceava care poate fi accesat la adresa http://www.pnlsuceava.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Costel întreabă, Angela răspunde.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Costel întreabă, Angela răspunde0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ipotetici trimis de
(21 mai 2008, 11:06:06
Probabil toti Costelii, Miticii, Ionii etc. sunt inventii sau sunt membri PNL.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

??????????????????????????????
1.1  RE: Ipotetici trimis de
(21 mai 2008, 12:12:13
De unde stii tu ca sunt de la PNL. Nu poate un sucevean sa rezolve o problemea???? Poate esti tu de la PD-L, PSD sau alt partid. Sa stii ca este o metoda buna de a se rezolva anumite probleme. Bravo Angela ca stai de vorba cu sucevenii.
2.   Rabdare trimis de
(21 mai 2008, 12:05:34
Domnule Costel sa stii ca aceasta problema va fi rezolvata sigur de doamna Angela insa problema este legata si de educatia sucevenilor. In loc sa se arunce gunoaiele in cosurile de gunoi din oras se arunca la intamplare..... de unde sa fie curatenie.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei