Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Replică

PDL-iştii din Moara îl contrazic pe primarul Laurenţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul pentru Primăria Moara din partea PD-L, Constantin Prodaniuc, consideră că acuzele aduse de actualul primar al acestei comune, David Laurenţie, la adresa a şapte consilieri locali care au votat împotriva rectificării bugetului local cu 600.000 de lei pentru repararea unui drum comunal sunt nefondate.

Reacţia lui Prodaniuc vine după ce Laurenţie a declarat că, din punctul său de vedere, votul dat de cei şapte consilieri, despre care a spus că sunt ai PD-L, demonstrează faptul că aceştia nu îşi doresc reabilitarea drumului respectiv, şi mai mult, că „îşi bat joc de cei care acum patru ani i-au ales consilieri”.

În aceste condiţii, Constantin Prodaniuc a explicat că cei şapte consilieri s-au împotrivit risipei banilor publici, dar şi folosirii acestora în scopuri electorale.

„La începutul mandatului, actualul primar a promis că va asfalta acest drum, care trece prin centrul comunei, însă tot ce a făcut a fost să-l plombeze. Iar acum cei şapte consilieri locali nu au mai avut încredere în actualul primar, având în vedere că el vrea să folosească această asfaltare în scop electoral. Mai mult, domnul Laurenţie nu a luat în calcul că pe respectivul drum vor fi executate lucrări de realizare a conductelor de canalizare, acest lucru însemnând că dacă turnăm asfalt în momentul de faţă, banii ar fi irosiţi. Pentru că acum asfaltăm, apoi spargem asfaltul pentru a monta reţeaua de canalizare, după care iar trebuie să asfaltăm”, consideră Constantin Prodaniuc.  

El a adăugat că PD-L nu se împotriveşte asfaltării drumului respectiv, însă aceste lucrări trebuie să fie de calitate.

„Dacă cei şase miliarde de lei vechi există, cât spune domnul primar că a primit Primăria de la Guvern, ei vor putea fi folosiţi şi imediat după alegeri. Protestăm împotriva risipei, şi faţă de modul în care înţelege domnul David Laurenţie să folosească banii publici pentru a-şi face campanie”, a mai spus candidatul PD-L pentru funcţia de primar al comunei Moara.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL-iştii din Moara îl contrazic pe primarul Laurenţie.
 Vizualizări articol: 1327 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL-iştii din Moara îl contrazic pe primarul Laurenţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Moara in epoca de piatra trimis de
( 9 mai 2008, 11:37:52
laurentie, hotule, ai irosit peste 14 miliarde de lei vechi si ai inglodat primaria in datorii. prin lipsa proiectelor si prin prezenta ta la primarie ai dus comuna moara cu 50 de ani in trecut.
2.   Miliardele lu laurentie trimis de
( 9 mai 2008, 12:15:28
dragi betivi din moara, care cu drag l-ati votat pe actualul primar, mai tineti minte cum ati primit gratis cate o naveta de bautura de fiecare inainte de alegerile din 2004? dar v-ati gandit ca dupa aia laurentie, v-a taxat cu cate un tir de bautura pt.fiecare naveta data gratis? va intrebati cum? intrebati-l pe tovarasul laurentie unde sunt cele peste 1300 de masini de piatra si balastru? pe drumurile comunei au ajuns maxim 100 de masini...restul unde sunt ca balastrul a fost platit cu banii primariei??? in care buzunar sunt banii tovarase laurentie?
3.   Miliardele lu laurentie trimis de
( 9 mai 2008, 12:16:37
dragi betivi din moara, care cu drag l-ati votat pe actualul primar, mai tineti minte cum ati primit gratis cate o naveta de bautura de fiecare inainte de alegerile din 2004? dar v-ati gandit ca dupa aia laurentie, v-a taxat cu cate un tir de bautura pt.fiecare naveta data gratis? va intrebati cum? intrebati-l pe tovarasul laurentie unde sunt cele peste 1300 de masini de piatra si balastru? pe drumurile comunei au ajuns maxim 100 de masini...restul unde sunt ca balastrul a fost platit cu banii primariei??? in care buzunar sunt banii tovarase laurentie?
4.   Nesimtire trimis de
( 9 mai 2008, 12:26:41
Sa ne spuna acesti indivizi unde au fost 4 ani de zile, ca s-au trezit acum in campanie elctorala. Cati dintre ei au voatat impotriva imprumutului pentru 1 km de astfalt. Atunci PSD-istii, actualii PDL-istii, n-aveau in vedere ca se vor efectua lucrari de canalizare. Toti il pupau in fund pe actualul primar ca poate mai obtineau o bacata de pamant de vanzare. Fripturistilor ! . Sa va va fie rusine! Asta-i omul politic de moara. Votati PDL, in frunte cu taur, burlacu, naselulu si gaitan ? O p.... !
5.   C.prodaniuc reprezinta viitorul trimis de
( 9 mai 2008, 13:11:48
odata cu lansarea candidaturii lui constantin prodaniuc pt. functia de primar, comuna moara are acum ocazia de a vota un om destept si sufletist hotarat sa scoata moara din bezna sociala in care au bagat-o rizea si laurentie.
5.1  RE: C.prodaniuc reprezinta viitorul trimis de
(10 mai 2008, 06:47:47
cit ai primit dreptul de la prodaniuc?.Sau cit tia promis ca ati da si tie ca e plin de datorii HOTILOR

6.   C.prodaniuc reprezinta viitorul trimis de
( 9 mai 2008, 13:13:14
odata cu lansarea candidaturii lui constantin prodaniuc pt. functia de primar, comuna moara are acum ocazia de a vota un om destept si sufletist hotarat sa scoata moara din bezna sociala in care au bagat-o rizea si laurentie.
7.   Marza si groapa de gunoi trimis de
( 9 mai 2008, 13:37:43
eu sunt din liteni si am sa votez ca viitor primar pe constantin prodaniuc. pentru ca sunt convins ca doar el mai poate sa faca demersurile necesare pt.ca groapa de gunoi a orasului sa nu mai fie construita in comuna moara.

oare nu-i este rusine nesimtitului de marza sa vina in moara si sa ne cerseasca votul pt. psd? cand cu sprijinul lui marza si cu complicitatea lui laurentie, groapa de gunoi a orasului a fost pasata la moara...rusine marza rusine psd. ce interese ascunse mai ai in moara marza, turnatorule?
7.1  RE: Marza si groapa de gunoi trimis de
( 9 mai 2008, 19:24:26
ai luat si tu o punguta de la prodaniuc si acum te simti obligat sa_l votezi? voteaza cum iti dicteaza constiinta nu te lua dupa sticluta pusa �n punguta
8.   Ce ne zice el defapt? trimis de
( 9 mai 2008, 14:03:36
defapt...el ne spune "nu risipiti banii pe drumuri - hai sa ii bagam in buzunar sa platim zilnic anuntul de pe prima pagina la Monitorul!". Ma ce jeg de om!
8.1  RE: Ce ne zice el defapt? trimis de
(10 mai 2008, 06:51:37
ESTI MAI PROASTA CA IONEL

NU LA DAT NIMENI AFARA A PLECAT SINGUR LA FURAT CU PRODANIUC

SI CU TOTI HOTII GAITAN CIRLAN SIMION ETC.

9.   Atentie ca psd va umbla cu furatu voturilor trimis de
( 9 mai 2008, 14:23:32
ha ha ha!!! cica ce interese are psd la moara? apoi primul interes al psd a fost sa se foloseasca de numele si de bunatatea lui ionel blandu. cum alt fel s-ar fi facut marza foarte cunoscut din moara la vorniceni? mai stia cineva de marza si de psd daca nu era ionel blandu? dar cu ajutorul strainului tradator, marza si-a vazut de interes si ia dat un sut in fund lui ionel si l-a dat afara din psd, ca nu mai era de folos.

pt.CA ADEVARATUL INTERES AL LUI marza IN MOARA SUNT IAZURILE SI TERENURILE INCA NEINSTRAINATE DE LAURENTIE.
10.   Rusine mareee trimis de
( 9 mai 2008, 15:00:22
ii dau dreptate lui EU si MOARA CARP ce a facut analfabetul de laurentie ca nici 8 clase cred ca nu are si draga D-NE a ajuns primar.cine credeti ca la votat doar niste alcolisti care le arde gatu dupa bautura si om binevoitor laurentie sa fie votat a oferit gratis bautura.ce a facut laurentie in 4 ani de zile?NIMIC.

NICI DRUMURI NICI CANALIZARI NICI GAZ RUSINE MARE!uitativa la ipotesteni au zi gaz au si apa au si salubrizare dar noi in moara care suntem la 15 minute de mers pe jos pana in oras ce avem...............nimic!bravo moara tine-o tot asa ca mergi bine

acum macar de ar iesi un om cu minte care sa produca ceva ptr moara nu sa risipeasca.
11.   Ganduri trimis de
( 9 mai 2008, 15:51:09
daca prodaniuc constantin va iesi primar atunci si liteni si moara si frumoasa si vorniceni vor prospera cat n-au prosperat in 17 ani de tranzitie.

omul asta chiar are ceva in cap, se pricepe sa faca proiecte si sa aduca bani europeni in comuna.

are puterea si priceperea sa infiinteze un centru de recoltare al cartofului, poate, cu sprijinul lui flutur, sa scoata afara din sat groapa de gunoi.
11.1  RE: Ganduri trimis de
( 9 mai 2008, 16:49:28
Mai intereseaza-te UNA SARACA (sper ca nu cu duhul) cine are intersul sa aduca groapa de gunoi in sat si a cui initiativa este.

Votati voi prodaniuc, cel mai destept din nemul taurenilor si o sa va para foarte bine.....
12.   Viclenie si teapa la sateni si oraseni trimis de
( 9 mai 2008, 16:33:36
a dat laurentie de baut fara numar. a impartit pachete si a dat haine second pe gratis ca sa-l aleaga lumea. si lumea l-a ales, dar n-au inteles bietii oameni ca totul a fost facut cu viclenie si tot cu viclenie sunt si banii pentru plombatul drumului. laurentie a tras teapa pd-ului ca le-a luat banii si apoi a fugit la pnl. acum le trage teapa si astora de la pnl si le praduieste banii. asa tantalau cum e laurentie, dar are o contabila care-i pfute pe toti si pe tonti. nu stie ea multa contabilitate dar la furat se descurca bine.

si pana la urma,vorba aia: ce vine din pfula prin pfula se duce.
13.   Bachus trimis de
( 9 mai 2008, 17:00:18
Sunt majoritatea niste betivi ordinari.
14.   Cine va mirosi duhoarea ecologica trimis de
( 9 mai 2008, 17:45:56
acu drumul mai e cum mai e. dar cu groapa de gunoi am belit-o toata lumea. fraierii astia din consiliul judetean zic ca totul este in ordine pt.ca va fi o groapa de gunoi ecologica. si atunci ma-ntreb si eu ca tot omul: de ce mama naibii sunt necesare 30 de hectare de teren daca nenorocirea asta este asa de ecologica???

eu am imaginea actualei gropi de gunoi a orasului. si asta e atat de ecologica incat vara se vede o ceata verzuie cum se ridica deasupra si pute pe kilometri intregi, de-ti muta nasul din loc.

cum masa-n ccurr s-o gandit bengosu s-o aduca chiar la vorniceni? asa de strategic e planificata groapa pe cele 30 hectare ca daca te muti 100 de metri in lateral se vede toata moara pana la iazuri. da bou asta de bengossu nu s-o gandit ca vantu bate mai mereu dinspre nord, adica dinspre viitoarea groapa si noi toti vom mirosi rahatul celor din oras si gunoiul pe care o sa-l arunce si marza?

si eu unde p-zda masiii de cacanari o sa ma mut, ca abia mi-am terminat
15.   Sa traiesti dom primar prodaniuc trimis de
( 9 mai 2008, 18:13:41
nea costica fara frica o sa va dea clasa si-o sa va spulbere la alegeri. stiti de ce, bre psd-istilor, pnl-istilor ? pt. ca ne-a costica fara frica este iubit de oameni. si daca a avut de dat ceva alegatorilor a dat din suflet si fara viclenie si oamenii au zis multumesc.

si oamenii din sat il percep ca pe unul de-al lor. oamenii din comuna il apreciaza pentru ca vad in constantin prodaniuc un bun gospodar, si asteapta de la el un viitor mai bun pentru intreaga comuna moara.
15.1  RE: Sa traiesti dom primar prodaniuc trimis de
(10 mai 2008, 06:55:55
STII CITE DATORII ARE PRODANIUC ?

O SA AJUNGEM MAI RAU CA PE TIMPUL LUI RIZEA

ASTA VINE NUMAI LA FURAT

DESTEAPTATE

16.   Bengosu zice sasu si burlacu trag cu timpanu trimis de
( 9 mai 2008, 18:38:07
dom' laurentie, daca esti chiar asa cinstit lasa banii publici sa fie folositi dupa alegeri. si bietul drum sa fie facut dupa alegeri, ca mai rezista el 1 luna daca tot a rezistat 4 ani.

cam asa gandeste un ghiolban cu 4 clase, actual primar:

''S-O LAUDAT LAURENTIE C-O SA LASE O GAURA IN BUGETU' PRIMARIEI DACA LUMEA NU-L VA VOTA, CA CICA O SA-L USTURE KURU PE ALA CARE URMEAZA LA PRIMARIE''.

17.   Da eu cu cine votez? trimis de
( 9 mai 2008, 19:06:34
m-am gandit eu oleaca asa: bengosu e la pnl...nu-l votez pi bengosu ca-i in partid cu tariceanu si aista ne-o bagat la taxa di prima inmatriculare.

buuun...nu-l votez nici pi edy vecinu cu mertedesu ca aista-i in partid cu nelu iliescu care nelu ne-o tras-o cu lovitura di stat din 89 si ni-o bagat in belea rau di tot dupa ci l-o omorat pi ciausescu.

buuun...am sa-l votez totusi pi prodaniuc aista, ca-i baiat de cuvant si-i in partid cu ionel blandu, cari si aista-i om harnic si gospodar.

si chiar daca parintili p-en si parintili c-prian nu-l prea vor nici pi flutur si nici pi costica prodaniuc si pi ionel blandu, eu am sa votez cu pd-l si cu costica prodaniuc.
17.1  RE: Da eu cu cine votez? trimis de
( 9 mai 2008, 19:34:14
daca-i asa de harnic si gospodar ionel asta ce i-o trebuit milioanele care erau pentru biserica noastra,mai g�ndeste-te ca a fugit din PSD direct in PD-L ,asa-i de cinstit ca o uitat repede unde i-o curs mucii at�tia ani, acum este cel mai iubit in noul partid,si el si ceilalti doi comunisti �mpreuna cu zburlacu care scormoneste si-n **** sa gaseasca ceva bun pt.el si ai lui,da-i vine si lui rindul.votati un om cu scoala ca unde e scoala (nu prea multa la prodaniuc) e si prostie si stil de furat cu tehnica
17.2  RE: Da eu cu cine votez? trimis de
(10 mai 2008, 07:42:02
MULT SUCES CU PRODANIUC IN FRUNTE

LA FURAT CIT MAI MULT CU EL ANINTE

SUNTEM ULTIMA COMUNA din judet din prostia noastra

asa de bine votati

voi ar trebuii sa votati omul nu partidul care credeti ca e mai bun dar niciodata prodaniuc este cel mai mare hot

dar si prost

are noroc de bumbuta ca al mai tine altfel era de mult in faliment

votindul pe el ne semnam falimentul
18.   Modestie trimis de
( 9 mai 2008, 20:18:49
Domn Coastica ti-au murit laudatorii de-ti pui angajatii sa te laude?
19.   Nu exista adversar politic pt. costica prodaniuc trimis de
( 9 mai 2008, 22:22:49
carcotasii baga strambe, sunt invidiosi si pe costica prodaniuc si pe ionel blandu. dar oamenii vad ca rautatea asta vine din parte unor grupuri foarte bine definite si grupuri mici ca numar de indivizi. grupuri care au hoti cu experienta, dar si hoti in devenire. una peste alta satenii s-au saturat de banditi si asteapta nerabdatori sa voteze oameni destepti, cinstiti si energici ca ionel blandu si costica prodaniuc.
20.   Nu exista adversar politic pt. costica prodaniuc trimis de
( 9 mai 2008, 22:38:28
carcotasii baga strambe, sunt invidiosi si pe costica prodaniuc si pe ionel blandu. dar oamenii vad ca rautatea asta vine din parte unor grupuri foarte bine definite si grupuri mici ca numar de indivizi. grupuri care au hoti cu experienta, dar si hoti in devenire. una peste alta satenii s-au saturat de banditi si asteapta nerabdatori sa voteze oameni destepti, cinstiti si energici ca ionel blandu si costica prodaniuc.
21.   Raboota trimis de
( 9 mai 2008, 23:05:49
domnu ziarist stiati ca plodu ala mic al lui laurentie s-a imbarcat in nava spatiala cu nume de cod vw golf si impreuna cu doi betivi de incredere au plecat spre frumoasa, liteni, vorniceni si s-au apucat de rupt afisele LEGAL INSTALATE ale candidatului PD-L? adica afise care-l infatisau pe viitorul primar CONSTANTIN PRODANIUC?

stiati d-nu ziarist ca la intoarcere in moara, zbigubatica formatie condusa de fiul lui laurentie a avut un mic accident de nava spatiala vw golf model 1986?

oare politia moara ce are de zis? sau daca accidentul s-a petrecut noaptea politia n-a observat?

atentie oameni buni ca totul in viata asta se plateste...chiar daca esti in sutana si pe dedesubt ai epoleti si tanjesti sa mai obtii vreun teren lingand sub brat un primar analfabet.
22.   Ce groapa de gunoi tot citesc pe aici? trimis de
( 9 mai 2008, 23:27:09
bai fratilor, chiar e adevarat ce citesc eu pe aici despre groapa asta de gunoi de la oras? ca daca este adevarat, atunci ne-a tras-o bengosu si noua si la copii nostri si la vreo trei generatii viitoare...chit ca e neam cu mine,daca e adevarat ma kcac exact pe candidatura lui de nebun si de inconstient.
23.   Comentariu pt radu trimis de
(10 mai 2008, 00:45:10
Bai radule {adica varul lui costica prodaniuc} bai fraerule tu ce os astepti sa prinzi de la vartu { alt taur } de il pupi in fund??????????????????????????
24.   Pt.dom'costica viitor primar trimis de
(10 mai 2008, 07:36:35
in afara de cateva neamuri(nu toate), vreo 3 vecini si 2 batrane, nu-l mai voteaza nimeni pe laurentie. si in afara de vreo 3poloni ,nici pe edi nu-l mai voteaza nimeni. in toata moara, liteni si vorniceni lumea vorbeste foarte frumos de dom' costica si foarte multi doresc sa-l voteze ca primar.
24.1  RE: Pt.dom'costica viitor primar trimis de
(10 mai 2008, 07:45:04
sai ****ceva lui prodaniuc

ca de ai sa certat cu rex adica cumnatsul ca la dat in git la luminita ca era la alte femei

cit tia dat si tie

bafta la supt
24.2  RE: Pt.dom'costica viitor primar trimis de
(10 mai 2008, 07:54:02
poti sas le faci si ceva la poloni dar gratis
25.   Prodaniuc reprezinta viitorul tinerilor din moara trimis de
(10 mai 2008, 08:33:05
ce porcarii mincinoase ziceti voi de prodaniuc!

n-are el scoala cat un profesor universitar, dar ii merge mintea si este istet.

si nici nu s-a nascut bogat, a avut de luptat cu saracia si necazul, s-a zbatut ca sa poata sa aiba situatia de acum.

si multa lume il cunoaste si-l respecta pt. ca tot timpul a lasat loc de buna ziua. si pe multa lume a ajutat fara a cere ceva inapoi. la fel, pentru bisericile din comuna a dat mereu cel mai mare ajutor...si atunci cum sa nu votez eu un asemenea om ca primar in comuna noastra?

bine ca avem in sfarsit un candidat adevarat pt.comuna noastra!
26.   Zic si eu ceva trimis de
(10 mai 2008, 09:06:00
mdaaa...daca stau bine si ma gandesc tot cu costica prodaniuc si cu ionel blandu votez si eu pt. ca mi se pare ca ei si pd-l sunt singurii care mai pot face ceva si pt. familiile de pe ulita asta amarata care duce la ferma.

bengosu asta ne-a trantit 3 masini de sort pe drum ,iar daca te duci c-o problema la primarie nici nu sta de vorba cu tine, ba mai si urla ca disperatu.

si apropo ca zicea cineva ceva de poloni...tot cu prodaniuc voteaza ca si-o dat si ei seama ca edi asta umbla cu vorbe goale si promisiuni false.

poloni, nepoloni toti suntem din moara si toti ne rupem masinile pe drumurile astea cu gropi cat casa.
27.   Doamne ajuta ptr cei competenti trimis de
(10 mai 2008, 10:28:34
Doamne ajuta, ptr acei care vor sa mai faca ceva ptr comuna asta ca de cand stiu am terminat scoala in moara in urma cu 24 de ani mam casatorit am doi copii care acum sunt la maturitate sunt in afara tarii de aproape 6 ani si vizite prea multe nu am facut in Moara caci sunt din Liteni dar dupa cum se vorbeste cam nimic nu sa schimbat.Pacat ptr acei primari care au avut ocazia sa fie primari si siau batut joc de oamenii care au venit cu contributii ptr comuna,ar trebui sa se gandeasca ca de pacatele astea vor da mare socoteala in fata lui Dumnezeu ori copiii lor si atunci or sa se intrebe de ce oare si de unde?Va salut din Portugalia cu un Hristos A Inviat cu multa pace si multe bucurii Doamne Ajuta, Dumnezeu sai aleaga pe acei care sunt de competenta.
28.   Da trimis de
(10 mai 2008, 10:32:32
abureala normal k fiecare isi lauda copacu doar are interese ca el sa rodeasca sa faca fruct si apoi sa se imbogateasca!a muncit vreunul din escrocii astia care vor primar,cinstit?oamenii cinstiti nu vor vrea niciodata primari pt ca primar cinstit si fete mari nu ma exista!multam!

;)))
28.1  RE: Da trimis de
(10 mai 2008, 12:13:23
perfect de acord cu tine

29.   Prodaniuc primar trimis de
(10 mai 2008, 10:45:24
zice lumea prin liteni si prin vorniceni ca prodaniuc asta e bun gospodar si om cu mult bun simt.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei