Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Zarojanu demontează programul de educaţie sanitară prezentat de Lungu

Vineri, 9 Mai 2008 (17:04:56)
Candidatul PNL pentru Primăria Suceava, Angela Zarojanu, a declarat că în situaţia în care va fi aleasă în funcţia de primar va face tot ce îi stă în putinţă pentru a elimina stresul sucevenilor. Afirmaţia făcută de Zarojanu vine ca reacţie la anunţul făcut de actual primar al Sucevei, Ion Lungu, care a spus că îşi doreşte să promoveze un program ce va avea drept scop educarea cetăţeanului pentru evitarea consumului de alcool şi tutun, evitarea expunerii la stres şi pentru practicarea sportului.„Când voi fi primar, sucevenii nu vor mai fi stresaţi pentru că trotuarele vor fi corespunzătoare circulaţia va fi fluidizată, oamenii vor avea unde să locuiască, locurile de joacă vor fi amenajate, iluminatul electric va fi corespunzător, poliţia comunitară îşi va face datoria. Iar în acest fel nu mai trebuie să investim bani în aceste cabinete, pentru că voi rezolva exact problemele care îi stresează pe suceveni”, a declarat Angela Zarojanu. De asemenea, ea a făcut referire şi la declaraţiile lui Ion Lungu cu privire la sprijinirea construcţiei unui nou Spital Judeţean de Urgenţă în municipiul Suceava, spunând că acesta nu este proiectul actualului edil, ci al Guvernului liberal. Pe de altă parte, Angela Zarojanu, a criticat iniţiativa primarului Ion Lungu de a înmâna cheile apartamentelor ANL noilor chiriaşi în ziua alegerilor locale, 1 iunie a.c.. Zarojanu consideră că această acţiune este una electorală, iar Ion Lungu se foloseşte de acest eveniment pentru a-şi face campanie după expirarea termenului prevăzut de lege. Ea a propus ca înmânarea cheilor chiriaşilor din apartamentele ANL să aibă loc în cadrul ultimei şedinţe a actualului Consiliul Local. „Aceste locuinţe ANL au fost construite cu bani de la Guvern, Primăria a asigurat utilităţile, iar comisiile din Consiliu Local au aprobat criteriile de alocare a apartamentelor. Şi mi se pare corect finalizarea întregului proces, respectiv înmânarea cheilor să se facă în cadrul Consiliului Local”, a încheiat Zarojanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu demontează programul de educaţie sanitară prezentat de Lungu.
 Vizualizări articol: 1457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zarojanu demontează programul de educaţie sanitară prezentat de Lungu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei