Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Prodan: „Minciuna este a doua stare de existenţă a lui Gheorghe Flutur”

Vineri, 9 Mai 2008 (17:08:58)
Liderul PNL Suceava, senatorul Tiberiu Prodan, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, a criticat modul în care preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, „se lipeşte” de anumite proiecte realizate cu fonduri alocate de Guvernul liberal, condus de Călin Popescu Tăriceanu. Prodan a dat ca exemplu un proiect de reabilitare a unui pod din localitatea Frumosu, finanţat printr-un program guvernamental de reabilitare a infrastructurii din mediul rural, despre care Gheorghe Flutur ar fi susţinut că s-a realizat cu sprijinul lui. „Se ştie foarte bine că domnul Flutur a tras cât a putut ca banii care trebuiau să ajungă la Frumosu să fie transferaţi pentru un proiect din comuna Pojorâta. Iar în data de 7 mai a.c., s-a dus la pod spunând că el a avut o contribuţie deosebită la realizarea acestui proiect. Şi nu înţelegem cum poate să mintă în halul ăsta. Cred că este a doua lui stare de existenţă în momentul de faţă”, consideră preşedintele liberalilor suceveni. Prodan a făcut referire şi la declaraţiile vicepreşedintelui PD-L Suceava, Romică Andreica, cel care în ultima perioadă de timp ar fi afirmat că a contribuit la obţinerea finanţării pentru reînceprea lucrărilor de construcţie a Spitalului Municipal din Fălticeni. „În afară de faptul că atunci când eram în aceeaşi echipă spunea că ar trebui să facem ceva în acest sens, nu a mai făcut nimic. Iar acum îşi arogă aceste merite”, a subliniat Prodan.De asemenea, el a precizat că democrat liberalii susţin că au o contribuţie şi la reabilitarea şcolilor din judeţ şi că fondurile sunt alocate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, condus de democrat liberalul Petru Carcalete. Tiberiu Prodan a ţinut să arate că fondurile pentru reabilitarea şcolilor sunt alocate direct de Ministerul Educaţiei, IŞJ Suceava neavând nici o legătură cu distribuirea acestor bani. „Se pare că minciuna a ajuns la rang de politică în Suceava”, a mai declarat Prodan.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan: „Minciuna este a doua stare de existenţă a lui Gheorghe Flutur”.
 Vizualizări articol: 2092 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prodan: „Minciuna este a doua stare de existenţă a lui Gheorghe Flutur”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prodane !!!!!!!!!!! trimis de
(10 mai 2008, 00:58:10
Mai senatorule de 2 bani ! Cind Flutur ajuta organizatiile neguvernamentale cu tot ce putea el, tu furai de la englezii ce veneau la Siret sa ajute copii handicapati. Sau cumva ai uitat la ce pret le schimbai valuta si cit iti bagai in buzunar. Valutist nesimtit ce esti !!! Esti o rusine pentru judet, o mizerie de om. In puscarie cu tine, ciorditorule !!! PS : Da-ma in judecata daca ai curaj.
2.   Handicapat politic trimis de
(10 mai 2008, 09:18:53
Iar ai aparut in fata lumii nesimtitule,esti cel mai ticalos senator al Romaniei,cat te-a ajutat Flutur si acum ce vorbesti? Stie Tariceanu ce ai facut in judetul Suceava ?Cum stai cu braconajul ? Ai luat dreptul de la mafia lemnului saptamana aceasta ?Ai aranjat pe la inspectoratul silvic si pe la ITRSV sa se mai faca taieri si saptamana care urmeaza ? La primele calamitati te caut.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei