Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidat PD-L

Marinel Balan vrea să permanentizeze festivalul „Hora Bucovinei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidatul PD-L pentru Primăria oraşului Frasin, Marinel Balan, a declarat că în situaţia în care va fi ales în funcţia de primar îşi doreşte să permanentizeze festivalul „Hora Bucovinei”, eveniment care a fost organizat la sfârşitul săptămânii trecute în incinta Taberei Şcolare din Bucşoaia.

Balan a precizat că, dacă iniţial şi-a dorit să organizeze un bal al gospodarilor, în urma unor discuţii avute cu liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a stabilit, împreună cu acesta, să se organizeze „Hora Bucovinei”, un eveniment similar fiind organizat în aceeaşi locaţie în 1937, cu prilejul vizitei regelui Carol al II-lea în Bucovina.

„Până în prezent, în oraşul Frasin nu a fost organizat un festival de o asemenea amploare. Şi personal susţin ca tradiţiile să fie păstrate, motiv pentru care am şi decis să organizăm acest festival în Frasin, localitate care se află în mijlocul Bucovinei”, a declarat Marinel Balan, care a mai adăugat că ediţia de anul acesta a festivalului „Hora Bucovinei” s-a bucurat de un succes deosebit, în condiţiile în care la acest eveniment au participat persoane din peste 40 de localităţi ale judeţului Suceava.

Balan a precizat că dacă va fi ales primar al oraşului Frasin, va susţine şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru începerea lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Taberei Bucşoaia, locul unde s-a desfăşurat Festivalul „Hora Bucovinei”.

 

La prima ediţie a festivalului au participat peste 10.000 de persoane

Peste 10.000 de persoane, multe îmbrăcate în costume populare tradiţionale, au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, în tabăra de la Bucşoaia, la prima ediţie a festivalului „Hora Bucovinei”, în organizarea liderului judeţean al PD-L, senatorul Gheorghe Flutur.

Invitat special a fost prim-vicepreşedintele PD-L, Theodor Stolojan, care a venit însoţit de deputatul Raluca Turcan. Festivalul a debutat în centrul oraşului Frasin, unde a avut loc o paradă a cailor, iar în tabără au fost organizate mai multe stâni, unde participanţii la serbare au putut mânca produse tradiţionale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marinel Balan vrea să permanentizeze festivalul „Hora Bucovinei”.
 Vizualizări articol: 1573 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 3 voturi
Marinel Balan vrea să permanentizeze festivalul „Hora Bucovinei”2.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dupa ploaie si ciupercile trimis de
( 9 mai 2008, 14:13:17
Ia te uita cine a scos capul de la cutie! Am o veste pentru domnul Balan.Daca vroiai, puteai sa organizezi oricand acest eveniment.Niste boxe, o scena, de traditii zona musteste. Convocai toti patronii de crasme din oras, ii punea la o cheta, isi scoteau banii din consumatie. Dar nu te duce capul nu? Hai sa o pui si tu de o primareala. Ca doar e la moda nu?
2.   De ce conditionat? trimis de
( 9 mai 2008, 15:20:12
de ce pune conditia alegerii ptr a sponsoriza? De ce nu a sponsorizat si organizat pana acum? De ce si cu ce bani dupa....?Crede ca va putea fura ceva? atunci.....Votati-l, ca-l meritati..................
3.   Urmatoarea editie in 2037 trimis de
( 9 mai 2008, 16:32:57
Desi initial se stabilise ca festivalul sa se tina orideciteori,Stolo simte(stimulat de Raluca) ca i se scoala vreo idee noua cu privire la tactica de campanie electorala a PD-Laturilor,din motive tehnice,de cei doi stiute,urmatorul bal va avea loc in 2037,ocazie cu care va avea loc si impacarea istorica dintre Iliescu(proaspat divortat de tov.Nina,acum insotit de o superba Raluca)si Basescu(proaspat sosit ,direct de la Bt). P.S. Tot scandalul,pentru care direct raspunzator se face ,senatorul zburator Flutur Zarone a pornit de la defilarea unor indivizi imbracati national,dar fara pic de rusine,ce au incalecat pe niste armasari in calduri ,ce au nascut aprige controverse,urmate de jigniri,intre cei doi invitati speciali de la Bucuresti(Raluca si Stolo).Se presupune ca prima a fost de-a dreptul impresionata,iar cel de-al doilea vizibil enervat si pentru evitarea oricaror alte controverse s-a aminat Hora Bucovinenilor,in schimb urmeaza Hora Popilor si Hora Detinutilor(cit de curind)
4.   Adi trimis de
( 9 mai 2008, 17:59:48
Bravo domunle Marinel ca ati facut ceva pentru Frasin ca excroci astea de la PSD nu au facut nimic pentru noi.Cei care va vb de rau sunt Baieti de la PSD care simnt ca pierd alegerile.Sanatate domnule Balan Marinel
5.   Ptr Marinel trimis de
( 9 mai 2008, 18:36:42
te-ai lasat de comertul cu lemn si crezi ca faci mai multi pureci ca primar?In sfirsit ti-ai dat seama ca tb.sa furi maI MULT..sI asta doar fiind PRIMAR !Vezi-ti de treaba ta n-ai nici o sansa ...sau chiar nu intelegi aspectul?

6.   Bravo..bravo trimis de
( 9 mai 2008, 19:31:12
Capul sus Marine si demonstreaza ca ai fost si esti gospodar cu initiativa .
7.   Bafta trimis de
( 9 mai 2008, 21:31:20
daca va fi ales dl. BALAN, atunci exista probabilitatea de a se realiza si finaliza introducerea gazului metan si-n zona OBARFRASIN-DOROTEIA.Fiecare rimar ales in trecut si-a rezolvat in general zona unde locuia. Mi se pare UN gospodar OK
8.   SOFERIE trimis de
(10 mai 2008, 09:47:07
Marinel e bun dar ca sofer pe tir
9.   Dai-nainte cu tupeu trimis de
(10 mai 2008, 10:51:59
marinel ce a fost va fi si in viitor,adica un profitor fara rusine.daca avea ceva de facut ar fi facut pana in prezent.cred ca oamenii din frasin sunt suficient de destepti si inteleg acest lucru,iar marinel va avea o mica surpriza la alegeri.
10.   In zadar trimis de
(10 mai 2008, 11:09:11
"Hora Bucovinei",un spectacol de campanie.Tot ceea ce face Flutur si PD-l-ul este agresiv si cu reactie inversa.Candidezi la postul de primar atunci cand vrei sa schimbi si crezi ca poti mai mult.De ce candideaza Gheorghe Nita in Gura Humorului ? E destul de evident.
11.   Inutil trimis de
(10 mai 2008, 11:15:02
Marinel Balanel,candidat permanent la postul de primar.A fost consilier si in mandatul care se incheie in iunie.Nu se puteau aduce 2 masini de piatra in centrul Frasinului decat in campanie? Rusine sa-ti fie.In Humor,Ursaciuc nu are nevoie de campanie .Tu cu ce te lauzi?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei