Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Mîrza acuză PD-L că se laudă cu realizările Consiliului Judeţean

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gavril Mîrza, care candidează din partea PSD pentru un nou mandat, i-a acuzat pe democrat liberali că îşi arogă realizările administraţiei judeţene. Mîrza a arătat că la mai multe întâlniri electorale, conducerea PD-L „se laudă” în faţa electoratului cu proiectele şi realizările Consiliului Judeţean din perioada 2000-2008.

„Am rămas surprins să aud că la Moldoviţa, cei de la PD-L susţin că un drum judeţean a fost construit de Gheorghe Flutur, şi că la Frumosu un proiect pentru construcţia unui pod este al democrat liberalilor. Ori aceste proiecte nu sunt ale PD-L, motiv pentru care consider că acest mod de a face campanie este mai mult decât neelegant”, a declarat Gavril Mîrza.

Şeful administraţiei judeţene a subliniat că, în perioada 2000-2008, CJ Suceava a alocat fonduri şi a promovat proiecte prin care s-au reabilitat peste 2.500 de kilometri de drumuri judeţene, precum şi pentru a construi reţele de apă potabilă şi canalizare în 35 de localităţi.

Gavril Mîrza a mai adăugat că CJ Suceava a ajutat la implementarea a 105 de proiecte SAPARD, fiecare cu o valoare aproximativă de un milion de euro, şi a finalizat proiectul de construcţie a Centrului Economic Bucovina, în valoare de 5 milioane de euro.

Printre proiectele care aparţin administraţiei judeţene, Mîrza a mai dat ca exemplu şi reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă în Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Siret, Solca şi Rădăuţi, în valoare de 12,9 milioane de euro.

„Acestea sunt proiectele Consiliului Judeţean, iar populaţia ştie cine le-a realizat, pentru a nu fi duşi în eroare”, a mai spus preşedintele CJ Suceava.

 

Mîrza demonstrează că Suceava nu este un judeţ izolat

În acelaşi timp, Gavril Mîrza a ţinut să le transmită democrat liberalilor că judeţul Suceava nu este izolat de „civilizaţia europeană”, aşa cum cei de la PD-L au transmis prin intermediul unui comunicat de presă.

Preşedintele CJ Suceava a spus că în momentul de faţă administraţia judeţeană a încheiat acorduri de parteneriat cu regiunile Mayenne şi Departamentul de Nord din Franţa, Abruzzo – Italia, Schwaben – Germania, Drenthe – Olanda, Ivano Frankivsk şi Cernăuţi – Ucraina şi Silezia – Polonia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza acuză PD-L că se laudă cu realizările Consiliului Judeţean.
 Vizualizări articol: 1049 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mîrza acuză PD-L că se laudă cu realizările Consiliului Judeţean0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dl.Marza trimis de
( 9 mai 2008, 12:42:14
Iesi domnule la pensie cine dracu te-a pacalit ca esti om politic?
1.1  RE: Dl.Marza trimis de
( 9 mai 2008, 14:07:04
Defapt PD-L se lauda cu realizarile tuturor partidelor politice dar cam uita ca a stat in opozitie cativa ani-vorbim de national.La local in schimb, guverneaza bine pentru propriile interese (vezi cu tabara de la bucsoaia).Noroc ca se limiteaza la Romania, ca ar fi in stare sa se laude ca au facut si autostrazile in Germania!
2.   Realizari trimis de
( 9 mai 2008, 13:23:42
TOVARASE MARZA PRINTRE REALIZARILE TALE ESTE SI BETONAREA DRUMULUI JUDETEAN 178F RADAUTI-MANEUTI ,NOI LOCUITORI DIN MANEUTI VA MULTUMIM SI VA VOTAM SA AJUNGETI LA CJ CASVANA NU SUCEAVA ,ACOLO MERITI SA AJUNGI.GUNOIULE...PSEDIST
3.   EFECTUL FLUTURE trimis de
( 9 mai 2008, 14:00:59
DESI NICI MARZA NU E USA DE BISERICA, E DE PREFERAT FLUTURELUI.

FLUTURASUL E VARZA CAM LA TOATE DOMENIILE!

FIE SI PENTRU SIMPLUL FAT CA E SINGURUL CANDIDAT CU SANSE IN FATA LUI FLUTUR, II DORESC MULT SUCCES LUI MARZA (RAUL CEL MAI MIC)!
4.   Dreptate! trimis de
( 9 mai 2008, 14:03:44
ALo,Monitorul exista cenzura?
5.   Catunul trimis de
( 9 mai 2008, 14:29:25
Cei care n-au iesit niciodata din Suceava poate te cred. Au dreptate bucurestenii ca ne considera niste taranoi prosti. Cate autostrazi trec prin Suceava d-le MArza?????????. Nu suntem tecuti nici macar in proiecte. In 18 ani nu ai facut nimic Porcule!!!!!!!!!!
6.   DE VANZARE trimis de
( 9 mai 2008, 14:44:34
DE VANZARE PORC (PARDON TOVARAS) MARZA ,ASTEPT OFERTE ,PRET LA VEDERE .
7.   Cat vrei pe kg de porc? trimis de
( 9 mai 2008, 15:10:05
Am auzit ca il ai de vreo 18 ani in Suceava intr-un cotet select,este castrat ca miroase carnea daca este vier?Decat sa cumpar carne imputita,mai devreme taie-l,adauga soda caustica si prepara sapun.Macar in ultima clipa sa foloseasca la ceva.Sa-l "tai" romaneste(cutitul la beregata) nu in stil UE.Nu merita sa strici o fiola de anestezic pe un asemenea porc.

Apropo: il tai de Ignat sau pe 1 iunie?
8.   Cine face si cine trage... trimis de
( 9 mai 2008, 15:29:42
Mai "MI", daca Suceava, in special si Moldova, in general, nu are CULUARE DE TRANSPORT, nu CJ-urile sunt responsabile ci FOSTII MINISTRI AI TRANSPORTURILOR, ei sunt cei care au TRASAT CULUARELE TRANSEUROPENE (pe teritoriul Romanie) Si ghici Marinarule, ghici cine a fost ministru.....? Exact PRESEDINTELE SPRIT! ASA CA .....VOTATI PD_L si veti mai vedea drumuri...doar la TV, ca banii vor fi "recuperati" pentru "INVESTITIILE IN CAMPANIA ELECTORALA"......ca, deh, DOMNIA SI PROSTIMEA SE PLATESC(PACALESC) SCUMP......
9.   PT COMUNISTI trimis de
( 9 mai 2008, 19:54:28
DE CE DRUMUL EUROPEAN E-85 SA OPRIT CU MODERNIZAREA DUPA ROMAN D-LE MARZA????????
9.1  RE: PT COMUNISTI trimis de
( 9 mai 2008, 21:28:58
JECU-le "prioritatea" era sa uneasca MOLDOVA de peste Prut cu Bucurestiul si asta fu hotarata si "brazdata" de la Bucuresti la vale. Acolo, in satul cu ministri, la acea vreme, la transporturi era un "brav" mariner si care asa hotara si asa ramase pana-n zilele noastre. Vad ca-i greu, pentru unii, sa intelegeti ca nu CJ-urile fac DRUMURI NATIONALE si nici nu le intretin. Dar cand esti "INDOCTRINAT" PDminusL gandirea e ceva inexistent ca si bunul simt. ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!
9.2  RE: PT COMUNISTI trimis de
( 9 mai 2008, 21:52:17
si nu se opreste la Roman ci o coteste la dreapta, prin Tigru Frumos, Sarca, Metro, Valea Lupului, IASI,.....(ai observat sau nu ca METRO e in afara orasului?) La SV e in oras si de ce? Ptr ca un primar si un Consiliu Local asa au vrut- AI CUI SUNT ASTIA?? AI PSD? NUUUUUUUUUU! , Dar ai cui? AI NIMANUI, NICI MACAR nu se mai stiu.
10.   Mirza ...adio si'un praz verde! trimis de
(10 mai 2008, 08:11:10
Mama lui de porc comunist!

Sa-l trimitem pe prispa la Cajvana!

Coane Gica, toata stima! Meriti mult respect!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei