Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mai 2008 - Anul XIII, nr. 107 (3788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Meleşcanu: Alţii le-au dat oamenilor circul, noi le-am dat pâinea zi de zi

Vineri, 9 Mai 2008 (19:05:43)


Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a declarat, vineri, la lansarea candidaţilor PNL Satu Mare pentru alegerile locale, că, în timp ce alţi politicieni le-au dat românilor circul, Guvernul le-a "asigurat pâinea", transmite corespondentul MEDIAFAX.
  "Nu avem de ce să ne fie ruşine de modul în care a fost guvernată România. Fie că este vorba de pensii sau de aderarea României la Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007, am dovedit că suntem capabili să ne onorăm toate promisiunile. Alţii au dat oamenilor circul zi de zi, noi le-am asigurat pâinea", a spus ministrul Apărării în faţa celor aproximativ 300 de liberali prezenţi, vineri, la lansarea candidaţilor PNL Satu Mare pentru alegerile locale.

Pe de altă parte, ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, a apreciat că lansarea candidaţilor PNL Satu Mare de Ziua Europei este un "moment fericit" şi pentru colegul său de cabinet Ovidiu Silaghi, care candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare, "un om competent care are valenţe europene". Ministrul Teodor Meleşcanu şi ministrul Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David, s-au aflat, vineri, la Satu Mare pentru a transmite sprijinul candidaţilor PNL în alegerile locale, printre care se numără şi colegul lor de cabinet, ministrul pentru IMM, Ovidiu Silaghi, care candidează pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Satu Mare.

PNL îl are candidat la Primăria municipiului Satu Mare pe cumnatul ministrului Ovidiu Silaghi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, iar la Primăria municipiului Carei pe directorul de cabinet al ministrului pentru IMM, consilierul judeţean Valentin Macec.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Meleşcanu: Alţii le-au dat oamenilor circul, noi le-am dat pâinea zi de zi.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Meleşcanu: Alţii le-au dat oamenilor circul, noi le-am dat pâinea zi de zi4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In buna masura trimis de
(10 mai 2008, 14:10:34
PSD, daca va continua sa marjeze pe cresterea pensiilor ca fiind preocuparea lor esentiala, va primi replici dure, fiindca-i o minciuna sfruntata! Legea pensiilor a fost promulgata in 2000, dar guvernul Nastase a facut atatea modificari, incat nimic nu mai semana cu legea initiala. Nimeni nu credea, dar in 2005 a inceput recalcularea de catre un guvern de dreapta si, culmea, chiar s-a realizat! Acum, in campania asta electorala, apar raspandacii ce vor sa arate cat ii roade grija de pensionari pe acesti politicieni de stanga, flutura niste alte proiecte, imbata oamenii cu apa rece, in loc sa-si aduca aportul la corectarea unor greseli ale acestui proces amplu de recalculare a pensiilor.In legatura cu cota de impozit unica am fost foarte sceptic, dar demonstratia a fost evidenta: metoda-i buna la momentul actual! Din aceste motive cred ca PSD ar tebui sa-si modifice discursul politic

2.   Continuare la "in buna masura" trimis de
(10 mai 2008, 14:15:35
si electoral fiindca pe scena politica e nevoie de stanga ca si de dreapta, dar trebuie sa redevina credibil!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei