Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acuze

PSD, acuzat că se află în spatele candidaturii lui Flutur doi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD este acuzat că se află în spatele identificării drept candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean din partea Partidului Naţional Democrat Creştin a lui Gheorghe Flutur din Poieni Solca, candidatură care a fost retrasă ulterior prin instanţă, ca urmare a contestaţiei depuse chiar de liderul judeţean al PNDC, Ovidiu Ilisei.

Cel care a lansat ipoteza a fost preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, la rându-i candidat la şefia Consiliului Judeţean.

Flutur a declarat că are mărturii certe ale unor persoane care confirmă faptul că PSD s-a implicat în acţiunea de identificare a unui contracandidat cu acelaşi nume ca al său cu scopul clar de a induce confuzie în rândurile electoratului şi de a rupe voturi de la el.

 

„Colegi de CUASC ai lui Gavril Mîrza au zbârnâit cu maşinile prin judeţ pentru găsirea unui om cu numele meu”

„Am şi eu câteva mărturii ale unor oameni care confirmă că PSD se află la baza acestor manevre, pentru că sunt şi alţi intermediari. Sunt chestiuni absolut de senzaţie cum s-a ajuns la această candidatură cu potrivire de nume. Ceea ce vă pot spune, şi sunt şi mărturii scrise în justiţie, e că organizaţia PSD de la nivel local până la nivel judeţean a fost foarte implicată în acest proces de a-i găsi un tiz lui Gheorghe Flutur în ideea de a le uşura lor munca. Nu le-a mers. Lideri locali colegi de CUASC ai lui Gavril Mîrza au zbârnâit cu maşinile câteva săptămâni de zile în zonă pentru identificarea unui om cu numele meu”, a declarat Flutur.

El a adăugat că mai multe legat de acest subiect va dezvălui în campania electorală, când va arăta „adevărata faţă a îngeraşilor din PSD”.

 

Gheorghe Flutur regretă scoaterea lui Gheorghe Flutur din cursa electorală

Gheorghe Flutur şi-a exprimat părerea de rău că tiz-ul său a fost scos din cursa electorală, arătând că nu ar fi fost afectat de această candidatură.

„Rezistam la competiţii, puteau să fie şi doi Gavril Mîrza şi alţii”, a subliniat preşedintele PD-L Suceava. El a precizat că această manevră arată disperarea adversarilor săi politici, care „au socotit că este singura lor şansă pentru a rupe voturile ca să poată rămâne la Consiliul Judeţean veşnicul preşedinte”.

Gheorghe Flutur consideră totuşi „pitorească” nominalizarea lui Gheorghe Flutur din Poieni Solca la preşedinţia Consiliului Judeţean „şi chiar dacă a fost în Săptămâna Patimilor, ea a creat o oarecare aşteptare la adversari, în speranţa că în felul acesta vor câştiga”. „Poate dacă m-ar fi chemat Ionescu sau Popescu, le era mai uşor, dar ştiu că nu a fost uşor să facă acte de stare civilă, să caute oameni cu numele şi prenumele meu”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD, acuzat că se află în spatele candidaturii lui Flutur doi.
 Vizualizări articol: 866 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD, acuzat că se află în spatele candidaturii lui Flutur doi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei