Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Remember

Social democraţii îi aduc aminte lui Flutur că a pus tălpi proiectelor SAPARD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii au primit cu bucurie vestea că preşedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, candidat la şefia Consiliului Judeţean, va distribui populaţiei o broşură intitulată „raport către suceveni” care prezintă realizările sale pentru judeţul Suceava din perioada cât a fost ministru al agriculturii.

Secretarul executiv al organizaţiei judeţene a PSD, Ovidiu Milici, a declarat că broşura le va fi de mare ajutor social democraţilor în campania electorală, pentru că le va da posibilitatea să demonteze punctual fiecare „aşa zisă realizare” cuprinsă în materialul  respectiv. „Domnia sa are senzaţia că mai poate minţi oamenii cu atâta seninătate cum a făcut-o şi în 2004”, a spus Milici, care a reamintit opiniei publice de „tălpile” puse de Flutur proiectelor SAPARD din judeţul Suceava în anul 2004.

Secretarul executiv al PSD Suceava a reamintit faptul că în 2004 judeţul Suceava era pe locul doi la nivel naţional în ceea ce priveşte absorbţia fondurilor prin programul SAPARD şi, datorită reclamaţiilor „necuvenite şi neavenite” făcute de Flutur la diverse foruri internaţionale, primăriile care aveau în derulare proiecte au fost nevoite să plătească dobânzi suplimentare de 18 miliarde de lei vechi din cauza blocării lucrărilor contractate şi decontării cu întârziere a acestora.

„Dacă este vorba despre SAPARD, lucrurile stau cam în acest mod. În acest fel domnul Gheorghe Flutur a sprijinit dezvoltarea infrastructurii rurale în judeţul Suceava, făcând reclamaţii şi împovărând bugetele locale cu bani din dobânzi”, a conchis Ovidiu Milici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Social democraţii îi aduc aminte lui Flutur că a pus tălpi proiectelor SAPARD.
 Vizualizări articol: 708 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Social democraţii îi aduc aminte lui Flutur că a pus tălpi proiectelor SAPARD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pt ovidel trimis de
( 1 mai 2008, 14:14:54
bai Ovidel, ia uitea-te cate proiecte Sapard au fost realizate datorita lu Flutur.Numai in judetul Suceava o gramada,la Horodnic,Falticeni Dorna,peste tot.stii care treaba cu PSD?E ca in poezia aia...eu l-am prins cu rata-n gura si el se jura ca nu fura...Ati jefuti tot ce ati putut in tara asta psdeilor,sunteti disgratiosi.Intreab-l pe tatuca Marza de toate falimentele pe care le-a indus pt a le putea da unor prieteni de ai lui cu cativa lei.Intreaba-l de conacul de la Cajvana,intreab-l de afacerile cu Juravle de la Test Prima,intreaba-l de toate hotiile.In schimb,daca facea si cate ceva pt judet era ok...dar drumurile noastre sunt cele mai proaste din Romania,e ca in Evul Mediu.Drumul E85 largit s-a oprit la Roman..pt ca tatuca tau nu a avut interes...

2.   Anti-comunist PSDist trimis de
( 1 mai 2008, 14:16:51
Ovidel,te-a dus ca gasca mafiotilor si vei ramane ca un lider comunist-furator in istorie.

Sper(sunt sigur) ca veti pierde alegerile cu un scor de care vor rade si curcile.Voi mizati pe prostia romaneasca....dar chiar si cei de la tara s-au saturat de mafia voastra,de furaturile tuturor nepotilor tusei Tamara!Ovidel,mars acasa!
3.   Istorie trimis de
( 2 mai 2008, 00:07:32
lupta politica l-a determinat pe flutur in 2000 sa atace dur investitiile sapard.

drumul E85 este administrat de ministerul transporturilor, componenta a guvernului din care a facut parte flutur, guvern care a fost indiferent la drumurile din suceava.

reparatiile drumurilor pana la roman (si apoi inspre iasi) au fost influentate direct -prin 1997 - de catre vosganian, personaj care a fost total ostil sucevei.

vina -indirecta - pentru nerepararea drumurilor este a lui flutur, acesta nu a influentat in nici un fel acelerarea lucrarilor.
3.1  RE: Istorie trimis de
( 2 mai 2008, 02:23:52
Modernizarea E85 a fost "prinsa" in investitei de un alt ministru al transporturilor ( studiul de fezabilitate, demararea licitatiilor si finantarea), unul care a fost si pe la FSN si PSDR si apoi PD, ghici Traiane cine-i? Aduceti-va aminte cine a trasat culoarele "PAN-EUROPENE" prin Romania si justifica necesitatea acestora intr-o zona/regiune a tarii sau alta. Nu presedintii de CJ au trasat aceste "sarcini" ci altul care-i mare si tare, dar uituc. A uitat ca a avut o casa..........

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei