Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Atacuri

Donţu acuză risipa banului public

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, candidatul social democraţilor la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, îl acuză pe contracandidatul său de la PD-L, primarul în exerciţiu Ion Lungu, că a risipit „miliarde de lei” din banul public din cauza nesincronizării lucrărilor de înlocuire a reţelelor de termoficare cu cele de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare.

Donţu a arătat că, după ce au fost refăcute zonele în care au fost schimbate conductele termice, acum aceleaşi străzi şi trotuare vor fi sparte din nou pentru a se putea înlocui reţelele de apă şi canalizare în cadrul programului ISPA.

El s-a referit la străzile Aleea Nucului, Alexandru cel Bun, Ion Creangă, Bradului, Ciprian Porumbescu, Mărăşeşti, Petru Rareş şi Universităţii.

„Vreau să spun cetăţenilor că trotuarele nou-pavate, începând de la magazinul Bucovina până la Bibliotecă, vor fi din nou stricate şi se vor schimba conductele de apă. Atunci când s-au schimbat conductele de termoficare pe strada Bradului cetăţenii au remarcat conducte de apă putrezite şi au solicitat să se ia măsuri. S-a acoperit lucrarea privind schimbarea conductelor de termoficare şi astăzi vor începe lucrările de înlocuire a conductelor de apă. Mi se pare minimal să existe o coordonare în mintea celui care administrează municipiul Suceava”, a declarat Donţu.

 

„Este o dovadă de incompetenţă crasă a primarului”

Candidatul PSD consideră inacceptabilă risipirea banului public într-un asemenea mod şi îl acuză pe contracandidatul său de la PD-L de incompetenţă.

„Pot spune că de această dată avem de a face cu incompetenţa omului care administrează aceste probleme. Mi se pare inacceptabil să risipeşti banii publici într-un asemenea mod, miliarde şi miliarde de lei care se duc pe apa sâmbetei doar pentru că cineva nu reuşeşte să coordoneze lucrările în acest municipiu. Mi se pare inacceptabil şi este o dovadă de incompetenţă crasă a primarului”, a spus Donţu. Ovidiu Donţu a precizat că el s-a revoltat în primul rând ca simplu cetăţean al municipiului şi consideră că programul „prosteala 2004-2008” trebuie să înceteze.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donţu acuză risipa banului public.
 Vizualizări articol: 864 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donţu acuză risipa banului public5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ALTCEVA trimis de
( 1 mai 2008, 13:35:56
Bre, Dontu asta mai stie si altceva in afara de acuye, fituici, smecherii _
2.   "Jos" cu Dintu... trimis de
( 1 mai 2008, 14:00:10
Ce e cu nebunu asta, chiar alteceva in afara sa acuze mai stie, e de toata mana omu asta el in loc sa prezinte si el proiecte ceva de viitor pentru viitorul Sucevei pe el il tot freaca ce sau ce nu a facut Lungu in 4 ani... Lasa Dontule pe Lungu in pace si vezi-ti tu de proiectele tale si prezintele la cetateni ca Lungu a facut destule in 4 ani mult, mult, mult mai mult decat a facut PSD-ul in 2000-2004 sa nu ne aducem aminte cum furati ca din codru si stateati si jucati poker la cetate... O fi gresit si Lungu nu spun dar fata de voi jos palaria... "JOS" CU COMUNISTI
3.   Galbejitul trimis de
( 1 mai 2008, 17:15:45
Ce penibil este Dontu!

Este adevarat ca PSD-ul este plin de prostanaci! Ce bine se potriveste acest nume cu unii dintre voi!!! Niste prostanaci!
4.   ... trimis de
( 1 mai 2008, 20:28:03
ce noroc are Suceava de persoane competente ca voi...omu' aduce dovezi cum ca va fura primaru' de va rupe si tot ce puteti voi spune e...(se vede mai sus)..cine e prostul ,,aici''?
5.   Lasa-ne trimis de
( 1 mai 2008, 23:22:42
Ba baiatule dar ne lasi odata? nu te vad o data cu o idee constructiva, tot acuzi si acuzi si acuzi...
6.   Spuneti voi trimis de
( 1 mai 2008, 23:42:01
Nu ca Dontu ar fi o varianta la Lungu,dar cei care-l laudati atita,veniti si voi cu exemple de lucruri bune ale lui.V-ar fi aproape imposibil,credeti-ma,pentru ca cum a fost Tanda asa va fi si Manda.Poftiti la vot,s-o luati in bot !!
7.   Dontu are dreptate trimis de
( 2 mai 2008, 00:02:10
dontu are dreptate . este o lipsa vizibila a organizarii in orasul suceava.

lucrarile de reabilitare trebuiau facute in comun pentru a se evita distrugerile repetate si cheltuielile implicate de reaparatii - in aceleasi locuri.

cel putin o treime din cheltuieli se duc pe apa sambetei

sunt bani care se pot cheltui mult mai bine.

problema suplimentara este ca fondurile provin din surse diferite si, implicit cheltuirea banilor este supravegheata altfel, incat lucrarile nu mai pot fi subcontractate de catre lungu fratelui sau.

in concluzie, un punct de vedere corect logic si argumentat al lui dontu.
8.   PLIMBA URSU,Dontule! trimis de
( 2 mai 2008, 10:13:19
plimbarile lungi si dese, cheia marilor succese.Da mai ia si albi pe langa tine, dontule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei