Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Telenovela “ Uite Flutur, nu e Flutur !” regizată de PSD a fost un scurt metraj de prost gust politic, care nu a mai prins debutul campaniei electorale şi a dezgustat opinia publică prin lipsa de scrupule dovedită de staff-ul PSD.

Acum conducerea PSD-ului încearcă, fără succes, să se dezică de această faptă, fiind panicată că electoratul îi va sancţiona aspru şi vor pierde alegerile.

Le aducem aminte PSD-istilor că în Saptămâna Mare lideri locali PSD din Solca şi Poieni Solca, foşti colegi de colhoz cu Gavril Mîrza, au avut mai multe întâlniri „de taină” cu persoanele implicate în plasarea candidatului fantomă.

Pentru informarea corectă a populaţiei vă aducem la cunoştinţă că depunerea candidaturii „clonei politice” a fost făcută în ultima zi şi ultima oră a termenului legal de depunere a candidaturilor, respectiv pe 22 aprilie 2008, după ora 23.00. Candidatul fantomă a fost însoţit de membri marcanţi PSD din zonă.

În cursul campaniei electorale vom furniza opiniei publice date certe despre această înşelătorie pentru că un partid ca PSD-ul, care a dovedit că se bazează pe şmecherii şi trucaje comuniste, nu mai este demn de o competiţie în anul 2008.

Omar Hayssam, coleg de partid şi protejat al liderilor locali PSD, i-a dezbracat de rubăştile purtate înainte de 1989 şi i-a imbracat în costume de firmă, dar nu a reuşit să-i înveţe cum să îşi ascundă urmele ticăloşiei.

Liderii PSD-ului nu au înţeles nici în ceasul al 12-lea că nu se poate  în acelaşi timp să fii şi conducător de instituţie publică şi membrii familiei tale să mulgă fără ruşine fonduri europene.

Deşi conflictele de interese din Consiliul Judeţean referitoare la finanţările prin programele SAPARD sunt de notorietate publică, acestea sunt acceptate fără rezerve de conducerea Consiliului Judeţean, iar complicaţiile ivite din derularea nelegală a acestor programe sunt aruncate în braţele lui Gheorghe Flutur.

Toate aceste atacuri la adresa domnului senator Gheorghe Flutur sunt atacuri ieftine, fabricate prin mistificări grosolane ale realităţii.

Domnul Gheorghe Flutur nu a făcut politică până în anul 2000, când a devenit  membru PNL, partid care a cunoscut o ascensiune importantă în perioada cât domnia sa a fost vicepreşedinte. Când Ion Iliescu a “virusat” partidul lui Tăriceanu, Gheorghe Flutur a rămas alături de Traian Băsescu  şi Theodor Stolojan în singurul partid care conservă liberalismul.

Mesajul PD-L pentru PSD la debutul acestei campanii electorale sună aşa: “Suceava nu este pentru hoţi / Suceava este pentru noi toţi!” 

Biroul de Presă PD-L
Deputat Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Andreica esti un nimeni trimis de
( 1 mai 2008, 12:38:11
Andreica, in primul rand tu esti un sclav din falticeni. De ce vorbesti de suceava? Deci chiar ne plictisesti. Altceva inafara de a fi sluga lui flutur nu mai stii sa faci?
2.   Re;sucevean trimis de
( 1 mai 2008, 13:56:54
rahatule de psd-ist ce esti ..??? v-au prins cu mita in sac flutur..banditilor....andreica te lasa da cu ei de pamint...esti baiat tinar ,destept,pregatit profesional...sa moara saminta de comunisti imputiti de la psd in frunte cu excrocul de mirza si shleatca lui....
2.1  RE: Re;sucevean trimis de
( 1 mai 2008, 14:08:42
ACEST ANDREICA NU A AFCUT NIMIC PT. FALTICENI ! LA FEL CA SI PRIMARUL RACOLAT,TOFAN ! ACESTI PDL AU CEVA IN COMUN : VORBESC MULT,MINT SI MAI MULT,ARUNCA CU NOROI,DAR IN SCHIMB NU AU HABAR SA FACA CEVA CONSTRUCTIV ! NU VA SUPARATI,VENITI LA FALTICENI SI VEDETI REALITATEA ! DIN ORASUL FLORILOR AM AJUNS ORASUL GROPILOR ! RUSINE MAFIOTILOR DIN PDL !
3.   Andreica este ori orb ori uituc trimis de
( 2 mai 2008, 00:11:09
hayssam a fugit din tara recent in timpul actualei guvernari - pe care tu o reprezinti.

afacerile sale s-au desfasurat foarte bine in toate regimurile (si se mai defasoara si acum)
4.   Concurenta neloiala? trimis de
( 2 mai 2008, 02:35:30
Si eu, in 2000, am intrat in "competitie" cu un tiz, dar am demonstrat ca eu, ca si independent, am adunat 192 voturi valabile, iar el cu un partid "la moda" atunci, a adunat 28 de voturi (nu am calculat nulele prin dubla stampilare).Presiunile puse de PD-L pe Flutur2 sunt mai de condamnat decat ideea de a lansa un "TIZ". De ce e "CAMPANIE", ca la razboi, TOTUL E PERMIS. Sau unii au toate drepturile, iar altii nu?? De ce sa fie unii mai egali ca altii??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei