Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 mai 2008 - Anul XIII, nr. 100 (3781)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri

Nici un partid nu are liste complete în toate localităţile judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nici un partid din Suceava nu are liste complete de candidaţi în toate localităţile judeţului.

Potrivit unei situaţii întocmite de Biroul Electoral Judeţean Suceava, formaţiunea politică care a înregistrat cel mai mare număr de liste complete este PD-L, cu 113 din 114 de localităţi.

Statistica cuprinde doar localităţile în care partidele au depus liste complete de candidaţi pentru consiliile locale, respectiv numărul de consilieri, plus rezervele stabilite prin lege.

Potrivit BEJ Suceava, PD-L este urmat de PSD, cu 109 liste complete de candidaţi, de PNL – 98, un număr mai mare de liste mai având şi PRM – 66, PNG - 48, PC – 44, PNŢCD – 19.

De asemenea, singurele partide care au înregistrat liste complete cu candidaţi pentru funcţiile de consilier judeţean sunt PSD, PNL, PD-L, PRM, PC şi PNG.

 

Gheorghe Flutur din Poieni Solca nu mai candidează

Lupta pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava se va da între opt suceveni, asta în condiţiile în care până la termenul limită de depunere a candidaturilor, în competiţia electorală s-au înscris nouă persoane.

Cel care a ieşit din „cursă” este candidatul propus de Partidul Naţional Democrat Creştin, Gheorghe Flutur, din comuna Poieni Solca, cel care avea acelaşi nume cu candidatul PD-L Suceava.

Demn de remarcat este faptul că retragerea lui Gheorghe Flutur (PNDC) s-a făcut în urma unei decizii a Tribunalului Suceava, care a admis contestaţiile formulate de trei membri ai acestei formaţiuni politice, printre care şi liderul organizaţiei judeţene, Ovidiu Ilisei. Cei trei şi-au contestat propriul candidat, acţiunea acestora fiind admisă de instanţă, care a respins candidatura lui Gheorghe Flutur din Poieni Solca pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava.

În aceste condiţii, alegătorii din judeţul Suceava vor trebui să aleagă, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, între Gavril Mîrza, care candidează din partea PSD, Gheorghe Flutur – preşedinte PD-L Suceava, Tiberiu Prodan – preşedinte PNL Suceava, Stela Acatrinei – PRM, Vasile Lupu – fost deputat PNŢ-CD, Ghiţă Ignătescu – PNG-CD, Dan Acibotăriţă – Partidul Verde şi Costel Ignătescu – PC.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nici un partid nu are liste complete în toate localităţile judeţului.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nici un partid nu are liste complete în toate localităţile judeţului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   CLASAMENTUL REAL trimis de
( 1 mai 2008, 13:56:07
ASTA E CLASAMENTUL REAL :

1.MIRZA

2.FLUTUR

3.PRODAN
1.1  RE: CLASAMENTUL REAL trimis de
( 1 mai 2008, 19:26:43
bai putza, nu te ai saturat de bosorogul de mirza?ti-e asa de drag? ai vazut ce falci are? e de la prea mult furat! cum sa ti inspire un asemenea om credibilitate? prost mai esti. si nu mai fa clasamente ca habar nu ai. ai vazut vreun sondaj de stii ca asa e?

PUTZA
2.   Acesta e clasamentul trimis de
( 1 mai 2008, 16:57:38
Flutur

Marza

Prodan
3.   Clasament trimis de
( 2 mai 2008, 09:25:08
Flutur =45/ Marza =25 PRODAN=7 ETC.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei