Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mesaj

Gavril Mîrza îi transmite lui Gheorghe Flutur că PSD e pe mâini bune

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, îi transmite omologului său de la PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, „să-şi vadă de pedelul lui” şi să nu aibă grija PSD pentru că „PSD e pe mâini bune”.

„PSD va câştiga în judeţul Suceava tot ce şi-a propus, Consiliul Judeţean şi cel puţin 70 de primării. Să-mi lase Gheorghe Flutur în pace primarii şi candidaţii noştri de primar. Să nu-i mai ademenească cu firimiturile de zeci de euro, că ei nu sunt oameni care se cumpără sau se vând pe bani. Le transmit acestor oameni din PD-L că în viaţă nu toate  lucrurile se vând şi se cumpără. Omenia, demnitatea sunt calităţi care nu se vând şi nu se cumpără, ele rămân intangibile şi aceste calităţi sunt ale adevăraţilor PSD-işti”, a spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gavril Mîrza îi transmite lui Gheorghe Flutur că PSD e pe mâini bune.
 Vizualizări articol: 786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Gavril Mîrza îi transmite lui Gheorghe Flutur că PSD e pe mâini bune5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Vai vai ...ce minte MARZA trimis de
(26 mar 2008, 11:58:49
el spune de demnitate , de omenie .....mai baron local cu falci ...ai sa cazi cat de curand ...ai furat un judet intreg timp de 18 ani ....lichea comunista ....
2.   Consolare pentru Flutur trimis de
(26 mar 2008, 13:32:16
Multe facultati, institutii, organizeaza activitati pentru elevi, tineri, copii de gradinita, de genul "student pentru o zi", "deputat pentru o zi", etc. Domnule Marza, organizati o asemenea activitate cu denumirea simbolica "Flutur, presedinte al CJ Suceava pentru o zi", dar atentie mare, puneti personalul de paza in alerta de grad zero, la terminarea activitatii Flutur e in stare sa ia si scaunul cu el. Poate asta serveste si ca medicament, fie-va mila de un suferind, altfel o sa-l aveti pe constiinta, trece la calugarie, si cu Pimen impreuna planteaza braduti de primavara pana-n iarna.
3.   Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 16:52:56
Esti in "stupid man".Nu cred ca mai poti fi recuperat vreodata.Daca asemenea exemplare are PSD,nu ma mira ca au ajuns la disparare.D-le Flutur,dati-l jos de la judet pe acest imbuibat de la PSD.Cand o sa fiti presedintele Consiliului Judetean Suceava,sa deratizati f bine.De ce? Este posibil ca acesti 'imbuibati" sa aiba capuse.
3.1  RE: Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 17:45:10
Disperarea este a voastra, jigodiilor PDL-iste, ca va indepartati tot mai mult de obiectivele pe care vi le-ati fixat in capusorul vostru de pui lovit de aviara. Dezatizarea se va face contra moliilor, fluturilor, capuselor si paduchilor constituiti in grupuri PDL-iste periculoase pentru sanatatea publica. Giovanni, boala pe care o ai nu se vindeca in veci, suferi de pupincurism nevindecabil. O tunat si io adunat, in cocina lu Flutur. BOMBALAILOR.
3.2  RE: Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 20:09:45
o sa ramaneti fara paine tonomate psd-iste cand flutur o sa scuture pomul de la consiliul judetean
4.   Noi handicapatii prosti sustinem psd trimis de
(26 mar 2008, 20:55:47
atat stim noi ,sus neuronul pierdut in ceata prostiei
5.   Disperatul si maleficul mirza trimis de
(27 mar 2008, 04:41:16
ase zvoneste ca a promis tuturor primarilor care vor castiga pe psd cate doua miliare la prima rectificare bugetara dupa locale.cine vorbeste de cumparat primari,cel care ii lua cu japca.jenibil!
6.   Mirzak manaca khakha trimis de
(27 mar 2008, 06:07:29
PSD/PCR este pe mainile lui Vanghele, adica in ghiarele lui, si'n copitele lui Mirzak.

lua-v-ar aviara pe toti comunistii!
7.   SERIOSSSSSSSSSSS ? trimis de
(27 mar 2008, 11:04:16
SERIOS ? NICI NU ESTI PRETENTIOS MATALE, NUMAI ATAT VREI 70 DE PRIMARII ........TATAIE CIND TI-AI VAZUTO ULTIMA DATA,,PROBABIL DE DEMULT DIN CAUZA BURTII FACUTE LA C.J...CONSULTATE CA AI TEMPERATURA SI AIURESTI..CU DE-ALDE DONTU CARE LATRA CA SI CAINELE LA LUNA N-O ..SA REUSITI BAIETI...CHIAR NU URMARITI SONDAJELE FRAIERILOR

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei