Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 mar 2008 - Anul XIII, nr. 72 (3753)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Donaţie

PD-L: Sânge pentru hrană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de tineri din PD-L Suceava va dona sânge, vineri, 28 martie a.c.. Preşedintele tinerilor democrat liberali suceveni, Lucian Harşovschi, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că cei 20 de membri ai Biroului Permanent Local a OT-PDL şi circa 10 membri din organizaţia de studenţi a partidului vor merge să doneze sânge.

Cu bonurile obţinute şi cu bani din cotizaţii vor cumpăra alimente şi jucării pentru copiii de la Centrul de zi de pe lângă biserica Sfânta Vineri. Darurile vor fi oferite săptămâna viitoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L: Sânge pentru hrană.
 Vizualizări articol: 954 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L: Sânge pentru hrană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sefii din PD-Laturi au nevoie de sange proaspat trimis de
(26 mar 2008, 12:05:39
Pe langa celelalte calitati, asta va mai trebuia, VAMPIRII poporului. Ati ajuns si pana aici, nu mai aveti limite. Totusi, asa ca pentru mine, cine este primul pe lista care are nevoie de sange proaspat? Mare atentie, Flutur are interzis la donare de sange ori organe, sunt incompatibile la om, si de aici mirarea multora, ce dracu de samanta este aceasta creatura. Astept pe forum da nu bracuiti urat ca ma rusinez. Pa si va pup, doar atat.
1.1  RE: Sefii din PD-Laturi au nevoie de sange proaspat trimis de
(26 mar 2008, 12:49:08
esti un cretin....este un gest umanitar... e adevarat, are si un scop electoral...asta este activitatea unui partid politic, totul se cuantifica in capital electoral! dar de aici si pana la un astfel de comentariu, este evident ca esti bolnav psihic, domnule STAN PATITU! acei tineri, repet, cu un scop electoral, fac totusi un gest umanitar dublu. in acelasi timp este si un semnal de constientizare a societatii asupra problemelor cu care ne confruntam si pentru rezolvarea carora ar trebui cu totii sa luam atitudine!
1.2  RE: Sefii din PD-Laturi au nevoie de sange proaspat trimis de
(26 mar 2008, 12:59:10
Norc de voi, comunistilor, securistilor, informatorilor. Atitudine de comunist, exact asa se facea inainte de 89, unul insemnat propunea iar ceilalti ca oile dupa el. Ducetiva la dracu cu ideile voastre.
2.   Din nou stan patitu trimis de
(26 mar 2008, 12:16:26
mah ...activistii astia de la PSD nici nu isi schimba numele de cod ...vai de pielea lor sunt 3 prosti de la PSD care comenteaza tot timpul de rau pe Flutur ...nu mai mancati ....ca pute mai PSD-ilor. stiu ca o sa crapati ce ciuda pe 1 iunie !!!
2.1  RE: Din nou stan patitu trimis de
(26 mar 2008, 12:48:08
Asta-i incalzirea, "prietene", dar sper ca activitatile mele, inclusiv comentariile de pe forum, sa duca la un final fericit, excluderea din viata politica a unor aventurieri cu caracter porcesc, reuniti la nivel de judet in sleahta lui Flutur. La mancat rahat sunteti specialisti dar vezi ca lumea va miroase de la o posta iar pe 1 iunie o sa vezi realitatea, Flutur si cu gasca lui in cocina porcului.
2.2  RE: Din nou stan patitu trimis de
(26 mar 2008, 12:51:10
esti un nemernic! ar trebui sa fii linsat!
3.   Bai varu stan trimis de
(26 mar 2008, 14:10:59
hmmm securist esti tu cred ca ai gresit partidu .... cel care se ocupe cu oile e PNGwinking
4.   Sange portocaliu trimis de
(26 mar 2008, 15:22:46
baieti nu va mai fortati sa iesiti in fata ,dupa ce veti dona sange va trebui sa donati si inima pentru flutur, lungu ,olarean etc...
5.   ASTA'I ADEVARUL! trimis de
(26 mar 2008, 15:46:37
D-le.STAN PATITU,sunt de acord cu cele afirmate de tine, dar citi citesc pe net , si citi sunt intoxicati de mass-media locala, care este patronata si dirijata de niste lepadaturi! Poate da Dumnezeu si 1 IUNIE va fi nu numai ziua celor mici (ma refer la copii, nu cei mici la caracter), ci si ziua in care se vor dumirii romanii si poate si sucevenii!
6.   Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 16:40:01
Esti dea dreptul sub orice critica.Daca la celalalt articol unde ai postat,te-am menajat crezand ca ai gresit "tampit" fiind,de aceasta data nu te iert.Tu chiar nu intelegi ca a dona sange ptr bolnavi,este un gest umanitar care poate salva viata unui om aflat in suferinta?Departe de problemele electorale,acesti tineri au facut un gest ce rar se intampla la Suceava.Tu,ai facut o tampenie si cred ca esti irecuperabil.
6.1  RE: Staaaaaan? trimis de
(26 mar 2008, 17:27:27
Cred ca am capacitatea, la fel ca multi altii, sa-mi progamez singur prioritatile, fara sa-mi spuna niste cretini PDL-isto-PCR-isti. Astea nu sunt gesturi umanitare, sunt niste tampenii scornite, cu tenta electorala. Daca ai de facut ceva, fa si nu -ti pune cenusa in cap. Bombalailor.
7.   Ptr stan patitu trimis de
(26 mar 2008, 17:59:28
tare mi-as dori sa te cunosc STAN PATITU! mai nemernic nu cred ca am intalnit...probabil ai fost "reeducat" in spirit marxist-leninist..daca stii ce inseamna asta....continui sa accentuezi marea prostie cu care te-a dotat natura!
8.   Pentru STAN care a scris primul comentariu trimis de
(26 mar 2008, 23:40:48
Stan sa stii ca sunt de acord cu tine, si sunt multi care iti impartasesc parerea, cred ca vreo cateva sute de mii de locuitori ai judetului! pdl e o gogoasa umflata in care s-au adunat toti viermii si tot ce era mai rau in politica romaneasca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei