Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinţul Harry, blocat într-o bază rusească din Arctica

Prinţul Harry al Marii Britanii a rămas blocat pe baza rusească plutitoare Barneo din Arctica, deoarece pista de aterizare a acesteia s-a fisurat, au anunţat organizatorii unei expediţii la Polul Nord, citaţi de fr.rian.ru.

Fiul cel mic al prinţului Charles şi al prinţesei Diana va parcurge circa 100 de kilometri mergând pe jos, pe banchiză, timp de cinci zile, la temperaturi cuprinse între -15°C şi -40°C , într-o misiune de caritate în beneficiul asociaţiei Walking With The Wounded, înfiinţată pentru a-i sprijini pe soldaţii răniţi pe front. Printre membrii echipajului acestei expediţii se află şi patru foşti militari britanici, dintre care doi au suferit răni grave pe front care au necesitat operaţii de amputare.

Asociaţia Walking With The Wounded doreşte să strângă fonduri în beneficiul fundaţiilor şi organizaţiilor de reabilitare care îi ajută pe militarii care au suferit o operaţie de amputare să înveţe să ducă din nou o viaţă normală.

Prinţul Harry trebuia, iniţial, să părăsească grupul pe 5 aprilie, cu 24 de zile înainte ca fratele său mai mare, William, să se căsătorească cu Kate Middleton, la catedrala Westminster din Londra. Prinţul Harry va fi cavaler de onoare la această ceremonie. Plecarea prinţului Harry de pe baza flotantă rusească a fost astfel amânată din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

După ce va pleca de pe baza Barneo, echipa va străbate o distanţă de circa 360 de kilometri către Polul Nord. Prinţul Harry va dormi pe gheaţă într-un cort şi va fi nevoit să tragă singur o sanie a cărei greutate este de aproape 100 de kilograme.

Fiecare membru al expediţiei va trebui să transporte câte 40 de kilograme, reprezentând alimente, îmbrăcăminte, combustibili, corturi, vase de bucătărie şi echipamente de comunicaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinţul Harry, blocat într-o bază rusească din Arctica.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Prinţul Harry, blocat într-o bază rusească din Arctica1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei