Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Gest

Portofel plin cu bani, acte şi carduri, găsit de agentul de pază de la Spitalul Suceava şi restituit proprietarului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat care şi-a pierdut un portofel plin cu bani, acte şi carduri a avut şansa să-l recupereze datorită agentului de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, angajat al unei firme de pază şi protecţie.

Joi, în jurul orei 06.00, agentul de pază Mihai Miron, în vârstă de 29 ani, din Ipoteşti, se îndrepta spre serviciu când a observat portofelul căzut jos, pe marginea drumului din localitatea de domiciliu.

În interiorul său erau acte de identitate, un permis de conducere, carduri bancare, precum şi o importantă sumă de bani, în valută, aparţinând unui bărbat în vârstă de 37 ani, din comuna Udeşti.

 

Recompensă de 100 de euro

Imediat, agentul de pază a început demersurile de identificare a proprietarului, iar câteva ore mai târziu i-a returnat acestuia portofelul, cu tot ce se afla în interior. Bărbatul care şi-a pierdut portofelul i-a mulţumit agentului de pază pentru gestul său, cu atât mai mult cu cât nu mai spera să recupereze actele, cardurile şi banii pierduţi, şi a ţinut să-l recompenseze cu suma de 100 de euro.

„Singurul meu gând când l-am găsit a fost cum să fac să-l returnez cât mai repede proprietarului. Când ne-am întâlnit, persoana respectivă era disperată, spunea că nu spera să-l recupereze având în vedere ce conţinea. Mi-a spus că cel mai mult îi părea rău de carduri, se temea fiindcă avea bani grei în conturi. Proprietarul mi-a povestit că a vizitat pe cineva din sat şi crede că l-a pierdut la plecare, când se îndrepta spre maşină. Avea portofelul în haina pe care o ţinea pe braţ şi atunci i-ar fi căzut”, a declarat Mihai Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Portofel plin cu bani, acte şi carduri, găsit de agentul de pază de la Spitalul Suceava şi restituit proprietarului.
 Vizualizări articol: 1291 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 16 voturi
Portofel plin cu bani, acte şi carduri, găsit de agentul de pază de la Spitalul Suceava şi restituit proprietarului4.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo lui trimis de
( 9 apr 2011, 11:59:40
Rar oameni ca el, felicitari mai baiatule!
2.   Prostia omeneasca trimis de
( 9 apr 2011, 13:48:08
felicitari agentului de paza.mai rar asa fraieri.mai era o fraiera,politista din suceava cu cei 100000 de euro gasiti,ai bisnitarului.ABIA AIA FRAIERA,
3.   Mdeci.. trimis de
(10 apr 2011, 13:46:05
Foarte bine ca a restituit lucrul gasit, dar mi se pare surprinzatoare reactia fata de acest gest. Voi observati cat de straini suntem noi romanii de astfel de gesturi care, in fond, stau la baza civilizatiei? Omu asta a ajuns in ziar pt ca a restituit un portofel. Deduc de aici ca asta e un eveniment, e ceva rar intalnit pe la noi. E ca si cum ar fi iesit din normalitate sa te comporti corect. Vedeti...? mai observa cineva fenomenul? happy
3.1  RE: Mdeci.. trimis de
(10 apr 2011, 17:32:12
Ai zis bine.....chiar ca e ca un eveniment.....
3.2  RE: Mdeci.. trimis de
(10 apr 2011, 22:42:25
asai ..in ROMANIA daca gaseste cineva un portofel cu niste bani se da repede la ziar ..vine si iau interviuri..mai rar asa ceva
4.   ... trimis de
(10 apr 2011, 15:39:20
si eu am gasit un telefon care era in jur de 500 de euro si i l-am dat inapoi proprietarului , s-a crucit saracul om cand a vazut ca si l-a recapatat ! m-am folosit de un nr din agenda lui si asa l-am gasit , asta dupa ce i-am pus o serie de intrebari care sa dovedeasca ca telefonul era a lui. Toti prietenii radeau de mine ca i l-am dat !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei