Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 apr 2011 - Anul XVI, nr. 83 (4681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuţi

Câinele poliţist Mat a rezolvat un furt în zece minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câinele de urmă Mat, de la Poliţia municipiului Rădăuţi, a fost „personajul principal” în rezolvarea unui caz de furt, infracţiune reclamată la primele ore ale zilei de ieri la poliţia rădăuţeană. În jurul orei 03.30, Ion Doseiciuc, din municipiul Rădăuţi, a sesizat poliţia că din locuinţa sa, locuinţă aflată în construcţie, dispăruseră în cursul nopţii mai multe scule electrice. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi, imediat ce câinele de urmă Mat a luat mirosul, a plecat împreună cu conductorul său, agentul-şef Florin Afrăsinei, pe strada cufundată în întuneric. Fără nici un fel de ezitare, Mat şi-a condus „colegul” circa 500-600 de metri şi după două intersecţii, în faţa unei locuinţe, s-a oprit brusc. „M-a privit în ochi într-un fel anume, aşa cum numai el şi eu ştim, şi după ce mi-a indicat poarta gospodăriei unde îl dusese mirosul, a început să latre”, a declarat agentul Afrăsinei.

Ce a urmat a fost „floare la ureche” pentru poliţişti, pentru că acolo locuieşte Marcel Oltean, în vârstă de 41 de ani, un individ care a mai avut de-a face cu oamenii legii şi care a mai efectuat un „stagiu” în penitenciar. La locuinţa lui Oltean au fost descoperite toate sculele care fuseseră furate cu câteva ore mai devreme. În aceste condiţii, rădăuţeanul cu antecedente penale va fi cercetat sub acuzaţia de furt penal şi are toate şansele să revină în puşcărie. „Isprava” câinele Mat, care are doi ani şi două luni, nu este singulară. În urmă cu câteva săptămâni, câinele de urmă s-a evidenţiat şi în cazul unor furturi înregistrate la Zamostea şi în municipiul Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câinele poliţist Mat a rezolvat un furt în zece minute.
 Vizualizări articol: 3871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 15 voturi
Câinele poliţist Mat a rezolvat un furt în zece minute5.0515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
( 9 apr 2011, 11:56:04
bravo cutu...ce ai facut tu in 10 minute, nu ar fi reusit sa faca un birou intreg de tablagii in 6-12 luni
2.   AS PROPUNE ... trimis de
(10 apr 2011, 16:12:06
AS PROPUNE CA FIECARE POST DE POLITIE SA AIBA CATE UN CAINE ...AR PRINDE HOTII MAI USOR , NU IA MITA SI E CREDINCIOS "DATORIEI ". SI LA JUDECATORIE AR FI BUN CATE UNUL PT FIECARE JUDECATOR ...TINUT SA ASISTE LA SEDINTE CA SA DEPISTEZE SENTINTELE DATE PE MITA , SI TOT FELUL DE INTERESE ...SI NU PE ADEVAR SI DREPTATE
3.   Cainele politist Mat trimis de
(11 apr 2011, 17:26:27
Bravo si pentru agentul cu care lucreaza cainele. Asa Da!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei