Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 257 (8481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

După gratii

Hoți care au furat scule și aparatură electrică de 25.000 de lei, arestați

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei indivizi care au furat scule pentru construit, materiale de construcții, reflectoare și aparatură electrică, în valoare de 25.000 de lei, dintr-o casă din Ilișești, au fost arestați pentru o perioadă de 30 de zile. Hoții au fost prinși în flagrant, iar acum sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. Inițial, cei trei au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, dar ulterior un magistrat de drepturi și libertăți de la Judecătoria Suceava a emis mandate de arestare pentru o perioadă de 30 de zile.

Tot pentru aceeași perioadă a ajuns după gratii și un bărbat de 40 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a intrat într-o casă aflată în construcție din Câmpulung Moldovenesc, de unde a furat un motofierăstrău și un aparat de sudură, bunuri în valoare totală de 1.750 de lei. Un alt furt a fost comis ulterior, când același individ a intrat la subsolul unei anexe cu destinația de foișor aflată în construcție, de unde a sustras un număr de trei acumulatoare, o filetantă, un flex cu acumulator, o stație de încărcare, toate de culoare albastră, un flex mare pe curent, provocând un prejudiciu total de 4.850 de lei. A treia spargere a dat-o la o altă anexă a unei gospodării, de unde a furat un motofierăstrău, un flex, o înfiletantă-rotopercutor, prejudiciul total fiind de 2.000 de lei. În acest caz, pentru a documenta totul, polițiștii au efectuat și trei percheziții domiciliare, iar cu acest prilej au găsit și o parte din sculele furate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoți care au furat scule și aparatură electrică de 25.000 de lei, arestați.
 Vizualizări articol: 616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hoți care au furat scule și aparatură electrică de 25.000 de lei, arestați0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei