Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 257 (8481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

O tânără din Suceava, medic rezident, diagnosticată cu tumoră cerebrală, are nevoie urgent de bani pentru o intervenție chirurgicală complexă

Miercuri, 1 Noiembrie 2023 (13:10:12)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

O tânără din Suceava, medic rezident în anul V (endocrinologie), la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” din Iași, luptă cu o boală gravă: tumoră cerebrală de gradul IV, neurofibromatoză.

Corina Cîmpan are nevoie urgent de bani, câteva zeci de mii de euro, pentru o intervenție chirurgicală complexă. Din luna august a acestui an, de când a aflat de boală, Corina este într-o luptă continuă. Medicul rezident, mamă a doi copii, unul de 2 ani și unul de doar 4 luni, se află în această perioadă în concediu pentru creșterea copilului. Tânăra se luptă să rămână în viață pentru familia sa, pentru copii, pentru pacienții ei, se luptă și speră să treacă cu bine peste acest obstacol neprevăzut. Se luptă pentru viața ei, dar Corina are nevoie și de noi pentru a depăși această boală. Este incredibilă forța oamenilor care se unesc pentru a salva alți oameni. Acum trebuie să luptăm împreună cu Corina și familia ei. Alegeți să salvați o viață.
Fundația Umanitară Nord 2001 Sânge pentru România a inițiat o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru ca medicul sucevean să poată să se trateze cât mai urgent. „Această tumoră, numită schwanom vestibular, apasă pe trunchiul cerebral și pe cerebel, afectând nervii cranieni cu progresie dimensională semnificativă și pune în pericol viața pacientei”, spun colegii medici la care a apelat Corina Cîmpan.

 

·        Termenul limită de strângere a banilor, final de noiembrie

După numeroase investigații, atât în țară, cât și peste hotare, Corina a decis să se opereze la București, la Spitalul Monza, unde costurile unei intervenții chirurgicale se ridică la 42.000 de lei, la care se adaugă costuri suplimentare preoperatorii și postoperatorii, care se ridică la aproximativ 15.000 de euro, plus cheltuieli de deplasare și cazare pentru familia sa, consumabile și produse farmaceutice. O variantă ar fi fost și o operație în Germania, la o clinică din Hanovra, doar că, din păcate, costurile sunt mult prea mari pentru posibilitățile financiare ale familiei Cîmpan, fiind vorba de peste 50.000 de euro. 

„Intervenția chirurgicală este esențială și urgentă, trebuie făcută într-un centru cu experiență, fiind extrem de complexă, cu multe riscuri asociate. Corina a ales să facă această operație la Spitalul Monza din București. În acest moment, pe lângă boala necruțătoare, a mai apărut un alt dușman, timpul. Lupta este una contra cronometru, intervenția la Spitalul Monza este programată pentru data de 29 noiembrie. Trebuie să ne mobilizăm și să ajutăm un medic să trăiască, pentru că, la rândul lui, va salva alte vieți. Avem puțin timp la dispoziție să facem o minune, să facem o faptă bună și să contribuim la salvarea Corinei, mamă iubitoare și medic devotat. Împreună, putem schimba destine, împreună, putem reda speranța. Orice sumă donată îi va fi de un real ajutor în lupta cu boala”, au transmis inițiatorii campaniei umanitare.

Putem să fim alături de Corina și de familia ei contribuind cu orice sumă, cât de mică, în conturile Băncii Transilvania: RO08BTRL02401201467416XX, Revolut: RO91BREL0005533013040100, Beneficiar: Cîmpan Corina. Telefon: 0744 660 334. Donați! Fiecare dintre noi poate fi parte din șansa Corinei la viață!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără din Suceava, medic rezident, diagnosticată cu tumoră cerebrală, are nevoie urgent de bani pentru o intervenție chirurgicală complexă.
 Vizualizări articol: 4199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
O tânără din Suceava, medic rezident, diagnosticată cu tumoră cerebrală, are nevoie urgent de bani pentru o intervenție chirurgicală complexă1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei