Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 nov 2023 - Anul XXVIII, nr. 257 (8481)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Incident grav

Ceferistă dusă la spital după ce o locomotivă a lovit violent vagoanele trenului Ilva Mică - Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Incident grav în care au fost implicați lucrători feroviari suceveni. O locomotivă aparținând Depoului Suceava a lovit puternic vagoanele trenului 5701, care circula pe ruta Ilva Mică - Suceava. În urma tamponării violente, conductorul trenului, o femeie din Câmpulung Moldovenesc, a suferit mai multe leziuni, inclusiv la cap, motiv pentru care a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital. Incidentul s-a petrecut marți dimineață, la manevra de rebrusare a trenului 5701 de pe ruta Suceava-Ilva Mică, efectuată cu locomotiva EA 465 aparținând Depoului Suceava, cu mecanic de la același depou.

Directorul Agenției de Investigare Feroviară Română (AGIFER) a confirmat pentru Club Feroviar producerea accidentului din stația CF Ilva Mică.

”A avut loc o tamponare la manevră, drept pentru care cei de la CNCF CFR SA și SNTFC CFR Călători SA vor trebui să facă o comisie care să investigheze accidentul. Din informațiile pe care le am până în momentul de față, conductoarea de tren a plecat pe picioarele ei la ambulanță. Trebuie văzut care sunt pagubele produse”, a spus șeful AGIFER citat de clubferoviar.ro.

În avizarea accidentului de către SNTFC CFR Călători se precizează că ”nu sunt avarii la locomotivă și vagoane”, lucru care nu a putut fi însă confirmat.

CFR Călători a postat marți un comunicat pe site-ul propriu: ”Astăzi, 31 octombrie 2023, în stația Ilva Mică, la rebrusarea locomotivei garniturii trenului R 5701 pentru formarea trenului Regio 5704, s-a produs tamponarea garniturii. În urma impactului, conductoarea trenului care se afla în garnitură s-a accidentat, fiind apelat serviciul 112. Facem mențiunea că în trenul R 5701 Suceava – Ilva Mică nu se aflau călători, iar trenul Regio 5704 are plecarea din stația Ilva Mică conform graficului de circulație, la ora 13:00”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ceferistă dusă la spital după ce o locomotivă a lovit violent vagoanele trenului Ilva Mică - Suceava.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ceferistă dusă la spital după ce o locomotivă a lovit violent vagoanele trenului Ilva Mică - Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei