Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Promovare

Preşedintele CJ consideră că Vatra Dornei prinde contur ca o perlă turistică montană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că după finalizarea reabilitării Cazinoului Băilor și a celorlalte investiții din Vatra Dornei, acest municipiu prinde contur de perlă turistică montană. În același timp, Gheorghe Flutur a precizat că și implicarea Consiliului Județean Suceava în sprijinirea Primăriei Vatra Dornei a început deja să dea roade. „În acest moment Cazinoul Băilor, modernizat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților printr-un proiect european, este aproape finalizat. Consiliul Județean Suceava a fost în acești ani aproape de acest proiect, de la promovarea lui până la finalizare, și astăzi putem spune că această perlă a Bucovinei, cazinoul, este salvată”, a precizat Flutur. El a adăugat că tot la Vatra Dornei străzile și trotuarele din jurul cazinoului sunt pavate cu piatră specială.

„În același timp a fost finalizat podul peste râul Dorna, iar în albia râului se betonează un canal în amonte și în aval de pod, care va da un aspect liniștit, odihnitor, apei râului Dorna, în inima stațiunii turistice. De asemenea, strada Luceafărului care leagă Primăria de Cazino este pavată aproape pe jumătate cu piatră cubică. Aici au avut loc ample lucrări subterane de schimbare a conductelor de apă, canalizare, aducerea gazului metan, precum și îngroparea cablurilor în canale tehnice”, a explicat șeful administrației județene. El a mai spus că tot în Vatra Dornei se lucrează la strada Mihai Eminescu din fața primăriei, care începe să prindă contur, fiind finalizate trotuare, iar după ridicarea la nivel a capacelor de canalizare se va turna al doilea strat de asfalt.

„Implicarea noastră, a CJ Suceava, și implicarea primăriei au fost permanente de la aprovizionarea cu piatră pentru trotuar până la pregătirea iluminatului stradal. Am cuvinte de apreciere față de constructorii care au lucrat până seara târziu, inclusiv sâmbătă. Mai trebuie evidențiat și faptul că din cei 30 de kilometri de conducte de gaz metan, doar un kilometru mai este de îngropat. Testul rețelei este finalizat, iar constructorul garantează că până în decembrie vor putea da drumul la gaz în municipiul Vatra Dornei.

Sunt convins că până la sfârșitul acestui an orașul Vatra Dorna se va schimba la față. În ultimul timp orașul a fost un adevărat șantier, lucru care a creat disconfort pentru populație, care însă va începe acum să aibă parte și de beneficii”, a declarat președintele CJ Suceava. El a ținut să transmită cuvinte de apreciere față de echipa primarului din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, care împreună cu viceprimarul au supervizat în permanență toate șantierele din oraș. „Acesta este doar un exemplu al legăturii strânse dintre CJ Suceava și primării, unde gândirea de echipă, pe care o încurajăm cu fiecare dintre localitățile județului Suceava, a început deja să dea roade”, a încheiat Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ consideră că Vatra Dornei prinde contur ca o perlă turistică montană.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele CJ consideră că Vatra Dornei prinde contur ca o perlă turistică montană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei