Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lungu, îngrijorat că la Foresta „lucrurile vor crăpa”, din cauza problemelor financiare

Miercuri, 11 Octombrie 2023 (19:39:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă ocupă locul 2 în campionatul Ligii a III-a, echipa de fotbal Foresta se confruntă cu grave probleme financiare, demonstrate atât de situația jenantă de la ultima partidă, când nu a avut bani să achite arbitrajul, cât și de faptul că o parte din jucători refuză să joace, pentru că nu le-au fost plătite salariile.

Din păcate, lucrurile nu se văd deloc bine pentru ei, pentru că municipalitatea nu le mai poate da nici un ban până când nu vor justifica prima tranșă încasată în acest an, în valoare de 900.000 de lei.

Convins în continuare că Foresta ar putea reveni în Liga a II-a și că a ratat „la mustață” acest obiectiv, tocmai din cauza tensiunilor interne, din cadrul clubului, primarul Sucevei, Ion Lungu, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la ce vor face în continuare “galben-verzii”.

“Nu am avut nici o discuție cu cei de la club. Nu m-a contactat nimeni, dar într-o zi lucrurile vor crăpa, pe românește. Fac un apel la cei care au luat acea primă tranșă de 900.000 de lei, în special la Gabi Clim, să aducă justificările. Altfel, nu avem cum da și restul de bani la Foresta și periclităm situația și la anul. Atâta timp cât nu aduc justificările, nu putem ajuta echipa de fotbal. Voi încerca să am o discuție, să aplanăm tensiunile de acolo, astfel încât Foresta să meargă mai departe cu aceeași țintă: revenirea în Liga a II-a”, a declarat primarul Ion Lungu.

Practic, ce s-a întâmplat cu banii de la Primăria Sucevei rămâne un mister deocamdată, cert e că până nu vin cu o justificare a utilizării lor, fotbaliștii Forestei rămân fără principalul lor finanțator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu, îngrijorat că la Foresta „lucrurile vor crăpa”, din cauza problemelor financiare.
 Vizualizări articol: 1170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu, îngrijorat că la Foresta „lucrurile vor crăpa”, din cauza problemelor financiare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei