Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Modernizare

Dorna Medical a inaugurat la Suceava al doilea laborator robotizat privat de analize medicale din țară

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Dorna Medical a inaugurat, la începutul acestei săptămâni, primul laborator robotizat de analize medicale din județul Suceava. Evenimentul a avut loc în prezența proprietarilor Dorna Medical, dr. Rodica Boca și Roman Boca, a primarului Sucevei, Ion Lungu, precum și a mai multor șefi de instituții și medici suceveni. La inaugurarea laboratorului robotizat, Roman Boca a ținut să sublinieze faptul că Dorna Medical este una dintre companiile care au investit în permanență pentru a oferi cetățenilor cele mai bune servicii. Roman Boca a ținut să precizeze că Dorna Medical a împlinit 25 de ani de activitate, el prezentând la inaugurarea laboratorului robotizat primul aparat pentru analize achiziționat în anul 1998. „De la acest aparat și până acum evoluția societății Dorna Medical a fost spectaculoasă, pentru că am investit în permanență. Tot timpul am încercat să fim acolo unde pacientul ne cere să fim și unde necesitățile medicale ne impun să facem investiții”, a spus Boca. El a evidențiat faptul că laboratorul robotizat din Suceava, de pe str. Universității nr. 19A, este realizat în colaborare cu Abbott Laboratories, firma suceveană fiind singura din mediul privat din țară care lucrează cu renumitul producător de dispozitive medicale american.

În același timp, dr. Rodica Boca a precizat că laboratorul Dorna Medical din Suceava a fost complet modernizat cu această nouă investiție, întregul proiect fiind realizat în colaborare cu producătorul american de dispozitive medicale, Abbott. Rodica Boca a arătat că laboratorul robotizat din Suceava, al doilea deschis de Dorna Medical în acest an după cel de la Iași, a fost deschis tocmai cu scopul modernizării și optimizării serviciilor medicale oferite pacienților. Ea a explicat că ceea ce aduce nou un astfel de laborator este folosirea inteligenței artificiale, care elimină eroarea umană în interpretarea datelor de laborator și le garantează pacienţilor rezultate sigure la analizele medicale; rapiditate în obținerea rezultatelor; precizie sporită în determinările efectuate; eficiență crescută datorită automatizării proceselor de lucru. „Acest laborator nu reprezintă doar o investiție, ci este și un pas înainte în oferirea unor servicii medicale de calitate superioară pentru comunitatea noastră. Suntem mândri să fim pionieri în acest domeniu în județul Suceava și la nivel național și suntem dedicați să aducem cele mai bune servicii în sprijinul pacienților noștri”, a spus dr. Rodica Boca, medic primar medicină de laborator.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorna Medical a inaugurat la Suceava al doilea laborator robotizat privat de analize medicale din țară.
 Vizualizări articol: 843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dorna Medical a inaugurat la Suceava al doilea laborator robotizat privat de analize medicale din țară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei