Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cum de se duc favoriții când se duc?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profit puțin de vidul acesta de fotbal pentru a muta atenția pe tenis. Mastersul chinezesc, care nu se mai ținuse în ultimii ani din cauza pandemiei, a revenit în atenție, ba chiar se anunța unul foarte tare. În afară de Djokovic, care rar se mai coboară, ca orice fraier, mai jos de Grand Slam-uri, toată floarea cea vestită era prezentă. Când colo, ce să vezi, a fost o adevărată vânătoare de favoriți, în sferturi putând fi maximum doi jucători de Top 10! Vă dați seama, dacă astăzi Alcaraz pierde cu Dimitrov, iar Rubliov cu Tommy Paul, în sferturile unui turneu de Masters cel mai bine clasat ar fi... chiar acesta din urmă, adică Tommy Paul, locul 12 ATP! Nu cred că se va întâmpla asta, adică Alcaraz și Rubliov să piardă amândoi, dar potențial de surpriză există. Se pune totuși legitima întrebare din titlu. Păi cei care și-au disputat finala precedentă de la Beijing, Medvedev și Sinner, au fost eliminați de Korda și respectic de Shelton. Ce meci, acesta din urmă! Stângaciul american l-a chinuit pe Sinner cu multiple mingi de break în decisiv, italianul a avut și el una, însă până la urmă s-a ajuns la luptă dreaptă, în tie-break. Aici, evoluția scorului a fost neverosimilă: 4-0 Shelton (!), 5-4 Sinner (!!), 7-5 Shelton!!!

Alți șmecheri (teoretic) din Top 10 au ieșit încă și mai devreme, adică rușinos: Rune și Tsitsipas, exact ăia care s-au intersectat cu alde Mouratoglou. Danezul a fost învins chiar la primul meci de colegul de generație Nakashima, în timp ce grecul a capotat în următorul tur în fața lui Humbert. Acesta din urmă are o mare șansă de a face sferturi, căci adversarul său de azi este americanul Wolf J. J., necotat printre favoriți. De parcă ăsta ar mai fi un criteriu... De remarcat redivivus Schwartzmann, care a scos jucători uriași pe lângă el, la propriu și poate chiar și la figurat, în curând: Lehecka și Fritz! Iar azi își dispută locul în sferturi împotriva lui Jarry, deci... cum ar fi? În fine, tot în optimi s-a oprit și Ruud, victima ungurului Maroszan, cel care îl elimina în primăvară, la Roma, pe Alcaraz! De unde părea o afacere la vârf, turneul din China a devenit unul deschis tuturor posibilităților.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cum de se duc favoriții când se duc?.
 Vizualizări articol: 581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cum de se duc favoriții când se duc?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei