Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 239 (8463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Ofertă de nerefuzat

Anvelope de iarnă cu montare gratuită, o ofertă a firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti până la prima zăpadă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru cei care v-ați obișnuit cu diversitatea și calitatea anvelopelor comercializate și montate de firma ”Anvelope Suceava” din Ipotești, sau care nu ați beneficiat încă de serviciile de calitate promovate de această  vulcanizare, firma din Ipotești are o ofertă de nerefuzat pentru această perioadă. Pentru a evita cozile interminabile la schimbarea anvelopelor  în prima zi de ninsoare, vi se propune  montarea gratuită a anvelopelor achiziționate de la firmă în această perioadă de vreme bună.  Schimbarea din timp a anvelopelor  vă scutește astfel de cozile interminabile create de panica primei zăpezi și vă face să economisiți cel puțin 200 de lei, contravaloarea montajului anvelopelor pe ninsoare.

Vulcanizarea ”Anvelope Suceava” din Ipotești comercializează și montează anvelope într-o gamă diversificată, pentru multe tipuri de autovehicule. Firma beneficiază de un adevărat depozit de anvelope noi și second-hand de foarte bună calitate, aduse direct din Germania. Sunt anvelope realizate de firme premium în domeniu, cu grosimea profilelor de 6 mm, 7 și 8 mm, fiecare client putând pleca mulțumit de oferta și serviciile de calitate ale firmei.

Vulcanizarea beneficiază de scule noi din Germania, între care maşină de montat cu braţ automat, maşină de echilibrat automată cu laser de ultimă generaţie, compresor nou de 270 de litri, fiind investite circa 10.000 de euro în aceste echipamente de top. Spre deosebire de intervențiile normale din vulcanizări, la schimbarea anvelopelor angajații de la vulcanizarea din Ipotești curăță prin spălare jantele pentru o echilibrare dinamică cât mai bună, după cum puteți vedea și din imaginile postate din interiorul atelierului de vulcanizare.

Proprietarul afacerii  Beniamin Tomașciuc, cu experiență acumulată în depozite din vestul Europei, ştie ce înseamnă un cauciuc bun şi rezistent. Foloseşte în principal branduri de cauciucuri premium pentru vară şi iarnă, de la Bridgestone, Micheline, Continental, Pirelli, Good Year, Dunlop, Nokian, o parte fiind noi şi o parte second-hand.

Comenzile sunt preluate telefonic la numărul de telefon 0769 250 042, iar anvelopele pot fi livrate și la domiciliu prin intermediul unui curier, după ce sunt în prealabil vizionate pe www.anvelopesuceava.rosau prin intermediul unor fotografii trimise clientului pe WhatsApp. Vulcanizarea Ipotești vă așteaptă zilnic în apropierea şcolii vechi din localitate,  cunoscută ca zona Policolor, adresa exactă fiind găsită mai ușor din link-ul:https://goo.gl/maps/Un7KcEd6yYmkeAXD6

Oferta montajului gratuit al anvelopelor achiziționate de la ”Anvelope Suceava” din Ipotești vă așteaptă să economisiți bani și timp, până la prima ninsoare a iernii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anvelope de iarnă cu montare gratuită, o ofertă a firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti până la prima zăpadă.
 Vizualizări articol: 613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anvelope de iarnă cu montare gratuită, o ofertă a firmei ”Anvelope Suceava” din Ipoteşti până la prima zăpadă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei