Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 sep 2023 - Anul XXVIII, nr. 229 (8453)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Deputatul Florin Pușcașu infirmă categoric o posibilă candidatură a viceprimarului Lucian Harșovschi din partea AUR pentru Primăria Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu a infirmat în mod categoric o posibilă candidatură a viceprimarului Lucian Harșovschi din partea acestui partid pentru funcția de primar al Sucevei. Florin Pușcașu a făcut aceste precizări după ce în ultima perioadă au fost discuții în spațiul public potrivit cărora s-ar lua în calcul o candidatură a lui Lucian Harșovschi din partea AUR pentru Primăria Suceava. În același timp, el a spus că sunt și lideri ai unor „așchii de partid” care lansează zvonuri potrivit cărora ar urma să preia conducerea AUR Suceava.

„Vreau să îi asigur pe suceveni că întreprinderea noastră politică este una cât se poate de transparentă și de asumată, iar ceea ce am declarat de la început, că vom face o politică pentru români, pentru suceveni, în interesul lor, presupune din start și excluderea acelor oameni care au făcut o altfel de politică, care au adus România aici unde se află și cu care noi ne luptăm. Deci e împotriva firii, a naturii politice pe care noi o proclamăm ca acele persoane să vină și să se alăture nouă într-un demers pe care noi îl avem declarat cu cap și coadă, cu un traseu bine stabilit”, a arătat Pușcașu.

El a subliniat faptul că AUR nu încearcă să câștige forță prin persoane publice care în opinia acestei formațiuni politice sunt compromise. Deputatul AUR de Suceava a declarat că toate dezinformările care apar în spațiul public au doar rolul de a discredita acțiunea politică a partidului AUR și parcursul acestei formațiuni politice. „Vreau să îi asigur pe suceveni și pe români că vom fi foarte atenți. Nimic din ceea ce nu este anunțat oficial nu trebuie luat în seamă. Dacă avem discuții cu diferite personalități politice din planul local sau național nu înseamnă că am încheiat înțelegeri, alianțe sau că îi vrem în rândurile noastre ca lideri. Din punctul meu de vedere domnul Harșovschi și-a dat măsura politică, este acolo unde se află și e bine să rămână acolo. Nu cred că sucevenii trebuie să își facă griji că va exista vreodată vreo asociere cu AUR în privința domniei sale. E doar un exemplu. Aici e vorba de toți cei care încearcă să vină să ne felicite și să își ofere serviciile”, a mai spus deputatul AUR de Suceava.

El a mai adăugat că în partidul din care face parte este loc pentru toată lumea, însă experiența politică în alte partide nu este echivalată în AUR. „Cine vine, vine conform principiilor și politicii pe care noi am declarat-o. Trebuie să înceapă de jos și trebuie să arate că vrea să lupte cu ceea ce noi luptăm. Adică cu un sistem corupt, cu niște feluri de a face politică pe care le combatem în mod deschis și transparent. Iar asocierile cu persoane care nici nu au avut curajul să spună că le pare rău și că au greșit pentru cariera lor politică de până acum, cu siguranță nu își vor găsi locul nici măcar în rândul membrilor AUR, să nu mai vorbim la nivel de lideri”, a încheiat Florin Pușcașu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Florin Pușcașu infirmă categoric o posibilă candidatură a viceprimarului Lucian Harșovschi din partea AUR pentru Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Florin Pușcașu infirmă categoric o posibilă candidatură a viceprimarului Lucian Harșovschi din partea AUR pentru Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei