Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Aniversare

Primăria Vatra Dornei a premiat 19 „cupluri de aur” care au împlinit 50 de ani de căsnicie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Vatra Dornei a premiat 19 „cupluri de aur” din acest municipiu care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Festivitatea a avut loc la finalul săptămânii trecute, în Sala Oglinzilor din Primăria Vatra Dornei, în prezența primarului Vasile Boncheș, a viceprimarului Marius Rîpan, a angajaților din primărie și a familiilor celor aniversați.

În deschiderea evenimentului, primarul Ilie Boncheș a ținut să felicite cele 19 ”cupluri de aur” pentru acest moment emoționant, atât din viața lor, cât și a comunității dornene. „Eu nu am cuvintele potrivite pentru dumneavoastră să vă felicit pentru anii parcurși împreună, pentru frumoasa dumneavoastră călătorie prin viață, dar sunt convins că fiecare ați știut să vă completați și la bine, și la greu. Vă doresc din suflet să fiți la fel de uniți, să aveți parte numai de prosperitate, sănătate și împliniri împreună cu cei dragi”, a spus primarul Ilie Boncheș.

El le-a mulțumit cuplurilor aniversate că sunt alături de comunitatea dorneană, primarul Boncheș subliniind faptul că în momentul de față Vatra Dornei este în modernizare, pentru a redeveni „perla care a fost odinioară”. „După ani și ani de zile am reușit să aducem multe proiecte la Vatra Dornei, de la gazul metan, despre care se vorbește încă de când eram eu licean, și până la alte investiții importante, care acum devin realitate. Avem proiecte foarte bune pentru viitorul nostru, cel de mobilitate urbană, care afectează zona centrală a orașului, căreia îi va da un nou aspect, modernizat, important este și ambulatoriul de la spital, am reușit renovarea tuturor școlilor, grădinițelor și creșei, se reabilitează iluminatul public, dar pregătim și alte investiții prin care vrem să ridicăm calitatea vieții cetățenilor din municipiului Vatra Dornei. Ne străduim împreună și vă mulțumesc pentru ceea ce faceți și pentru că sunteți alături de noi”, a transmis primarul Ilie Boncheș.

După discursul acestuia a urmat o slujbă de binecuvântare oficiată de preotul Victor Cîrceie, din Vatra Dornei, după care primarul Ilie Boncheș și viceprimarul Marius Rîpan au premiat cuplurile care anul acesta au împlinit 50 de ani de la căsătorie. Cuplurile de aur premiate anul acesta sunt următoarele: Anca Didinu și Edith, Balan Pavel și Sofia, Fiterman Solomon și Mara, Forfotă Samoilă și Maricica, Grigoraș Neculai și Maria, Gurzu Gheorghe și Maria, Lupuleasa Petru și Elvira, Macovei Vasile și Eugenia, Moroșanu Gheorghe și Doinița, Moroșan Gheorghe și Maria, Oacheș Viorel și Georgeta, Paicu Anfilofi și Veronica-Camelia, Pânzariu Petrea și Florica, Petrescu Mircea și Maria, Rusu Ioan și Marioara, Schipor Ilie și Victoria, Șecman Crăciun și Felicia, Ștefănel Gheorghe și Vasilica și Vasilachi Pavel și Rodica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei a premiat 19 „cupluri de aur” care au împlinit 50 de ani de căsnicie.
 Vizualizări articol: 850 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Vatra Dornei a premiat 19 „cupluri de aur” care au împlinit 50 de ani de căsnicie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei