Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 18 iul 2023 - Anul XXVIII, nr. 166 (8390)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Investiție majoră

Primarul Sucevei, în inspecție la șantierul Sălii Polivalente: „Sunt peste 50 de muncitori care lucrează, progresele se vor vedea de la o săptămână la alta”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prezent luni dimineață în teren, la șantierul viitoarei Săli Polivalente Suceava, primarul Ion Lungu a remarcat faptul că se lucrează destul de intens și e convins că investiția în valoare de peste 30 de milioane de euro va prinde contur chiar de anul acesta.

„Se lucrează destul de intens, sunt mai multe puncte de lucru pe platforma viitoarei Săli Polivalente de la Suceava. Săptămâna aceasta vor mai fi montate încă două macarale. Eu cred că în acest an va fi conturată Sala Polivalentă și mă bucură faptul că văd o concentrare de forță de muncă aici. Sunt peste 50 de muncitori care lucrează efectiv și sunt convins că aceste progrese se vor vedea de la săptămână la săptămână”, a spus edilul municipiului reședință de județ.

Ion Lungu a mai spus că e încrezător în faptul că Sala Polivalentă va fi gata la finele anului viitor, iar investiția se va dovedi foarte utilă echipei de handbal masculin - cea mai performantă activitate sportivă a Sucevei, dar și pentru alte activități sportive.

Mai mult, Sala Polivalentă va putea fi utilizată și pentru organizarea mai multor tipuri de acțiuni, în special culturale, având sala cu cea mai mare capacitate din județ – 5.000 de locuri.

Construcția care se realizează în spatele zonei Metro este o clădire S+P+2E cu o suprafață utilă de 25.000 mp, două terenuri de sport complet echipate, sala propriu-zisă și cea de antrenament, spațiu recuperare medicală, spații pentru activități culturale și expoziționale, 6 piste bowling, spații tehnice, grupuri sanitare și o parcare cu 715 locuri, din care 6 pentru autocare. Clădirea va beneficia și de protecție antiseismică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul Sucevei, în inspecție la șantierul Sălii Polivalente: „Sunt peste 50 de muncitori care lucrează, progresele se vor vedea de la o săptămână la alta”.
 Vizualizări articol: 594 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul Sucevei, în inspecție la șantierul Sălii Polivalente: „Sunt peste 50 de muncitori care lucrează, progresele se vor vedea de la o săptămână la alta”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei