Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 142 (8366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Infrastructură rutieră

Ion Lungu anunță că ruta alternativă cartier Europa – Ipotești – Suceava este parțial finalizată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă rută alternativă a Sucevei, care face legătura între municipiul reședință de județ, comuna Ipotești și cartierul de Europa, a prins contur. Prezent în teren, pe asfaltul proaspăt turnat, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat finalizarea parțială a lucrării de infrastructură care va facilita traficul rutier nu doar pentru locuitorii cartierului de locuințe pentru tineri, ci și pentru cei din alte zone.

„Această rută alternativă, parțial finalizată, leagă cartierul Europa de municipiul Suceava prin strada Brădetului, care vine dinspre Ipotești. Noua rută alternativă este foarte bine amplasată, de perspectivă, pentru că se va ajunge foarte rapid în centrul orașului, iar de acolo oriunde este nevoie”, a spus edilul Sucevei, care a apreciat că lucrările efectuate sunt de calitate.

Odată cu finalizarea lucrărilor, noua rută alternativă va putea prelua traficul rutier și de pe străzile Alexandru cel Bun și Nicolae Titulescu, Petre Comărnescu, Emil Cioran.

O veste bună pentru locuitorii cartierului Europa este și cea a începerii lucrărilor de extindere a rețelei de gaz metan.

„Ne propunem ca anul acesta să finalizăm lucrările din cartierul Europa, care au mai întârziat față de cât ne propuneam, deoarece s-au efectuat mai târziu lucrările de apă și canalizare.

Aceste extinderi de rețele erau prinse să fie făcute pe fonduri europene, care au întârziat foarte mult.

De aceea am și ajuns să le scoatem de pe fonduri europene și să luăm decizia de a le executa din fondurile proprii ale municipalității. O altă lucrare cu care am fost blocați a fost cea de aducțiune a gazului metan, dar iată că acum demarează lucrările și la aceste rețele. Sper să fie realizate cât mai repede, să fie alimentat cu gaz metan și acest cartier, încât din urmă să putem veni și cu asfaltarea”, a concluzionat primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ion Lungu anunță că ruta alternativă cartier Europa – Ipotești – Suceava este parțial finalizată.
 Vizualizări articol: 1215 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Ion Lungu anunță că ruta alternativă cartier Europa – Ipotești – Suceava este parțial finalizată2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei