Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2023 - Anul XXVIII, nr. 142 (8366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment muzical

170 de tineri violoniști suceveni care au cântat la comemorarea lui Ciprian Porumbescu îl vor întâlni duminică pe violonistul Alexandru Tomescu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Violonistul Alexandru Tomescu se va afla în județul Suceava în zilele de 24 și 25 iunie a.c., în cadrul Turneului Internațional Stradivarius 2023, ocazie cu care va susține și concertul „In the mood for love”. Cu renumitul artist se vor întâlni, duminică, 25 iunie, la ora 12.00, la Teatrul Municipal ,,Matei Vișniec" din Suceava, cei 170 de tineri violoniști care au participat pe 5 iunie a.c. la Stupca, la comemorarea lui Ciprian Porumbescu, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Niculai Barbă. În 5 iunie, 140 de tineri violoniști au interpretat "Balada" în cadrul unui moment muzical-coregrafic, iar 30 de tineri violoniști îmbrăcați în costume populare au interpretat „Balada” și piese inspirate din folclorul bucovinean, la mormântul compozitorului.

Referitor la turneul internațional Stradivarius, ajuns în acest an la a XVI-a ediție, denumită „In the mood for love”, acesta este, conform organizatorilor, „o invitație adresată publicului la meditație, reflecție și iubire”, „o conexiune în armonie de sunete între vioară și pian, între muzica marilor compozitori universali și naționali, adusă în fața publicului de violonistul Alexandru Tomescu și vioara Stradivarius Elder Voicu, acompaniat de pianista Adela Liculescu”.

Concertul va avea loc în data de 25 iunie, de la ora 18:00, la Teatrul Municipal ,,Matei Vișniec". Publicul poate participa și la repetițiile care vor avea loc în aceeași sală, începând cu ora 16:30.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 170 de tineri violoniști suceveni care au cântat la comemorarea lui Ciprian Porumbescu îl vor întâlni duminică pe violonistul Alexandru Tomescu.
 Vizualizări articol: 628 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
170 de tineri violoniști suceveni care au cântat la comemorarea lui Ciprian Porumbescu îl vor întâlni duminică pe violonistul Alexandru Tomescu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei