Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 106 (8330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șansă de angajare

Bursa locurilor de muncă, vineri, în cinci localități din județ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava va organiza, vineri, 12 mai, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, cel mai important târg de joburi de peste an, o șansă de a-și găsi un loc de muncă pentru sucevenii care își caută cu adevărat un serviciu.

Bursa va avea loc în cinci localități din județ, ca noutate față de evenimentele precedente pe listă aflându-se și municipiul  Vatra Dornei.

În municipiul Suceava bursa va avea loc la Iulius Mall Suceava, de la ora 10.00. Tot de la ora 10.00 bursa va începe la Punctul de Lucru AJOFM din Fălticeni, la Centrul de Educație Incluzivă ”Sf. Andrei” din Gura Humorului și la Casa de cultură din Vatra Dornei. Excepție privind ora face municipiul Rădăuți, unde evenimentul este programat de la ora 9.00, la Casa Germană din Rădăuți.

 Înscrierile angajatorilor pentru participarea la bursă au început deja, vinerea trecută oferta pentru bursă trecând de 100 de locuri vacante pe diferite niveluri de studii și calificări. În mod cert, locurile vacante vor fi în număr mult mai mare, cei mai mulți angajatori urmând a comunica oferta lor în aceste zile. 

 Înregistrarea participării angajatorilor la bursă se poate face până joi, 11.05.2023, ora 16, iar detaliile de înscriere sunt prezentate pe pagina oficială Facebook www.facebook.com/ajofmsuceavasau se pot obține la telefoanele 0230 523279, 0786290204.

 Organizatorii de la AJOFM Suceava vor amenaja și standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii. Este vorba de stand pentru tineri, viitori absolvenți ai promoției 2023, persoane cu dizabilități, etnici romi, refugiați din Ucraina, stand pentru înscriere la cursuri de calificare gratuite pentru persoanele fără venituri, precum și standuri informative referitoare la: ocupare în străinătate prin rețeaua EURES,  mecanismul de subvenționare în economia socială, subvenții pentru angajatori prin ucenicia la locul de muncă, transparență și integritate în administrația publică- reprezentat de Direcția Generală Anticorupție- Serviciul Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursa locurilor de muncă, vineri, în cinci localități din județ.
 Vizualizări articol: 683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursa locurilor de muncă, vineri, în cinci localități din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei