Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 106 (8330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs

Campanie de informare și conștientizare privind traficul de persoane în centrele de plasament sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Centrul de Advocacy și Drepturile Omului (CADO), în parteneriat cu Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (IPSB), organizează o campanie de informare și conștientizare privind traficul de persoane în centrele de plasament sucevene. Acest demers are loc în cadrul proiectului „PACT.Co- Prevenire, Advocacy și Conștientizare împotriva Traficului de Copii”.

În proiect sunt implicați sute de copii cu vârstă între 8-18 ani aflați în centre de zi, centre de plasament în regim rezidențial și/ sau centre de plasament în regim de urgență sau aflați în plasament la asistenți maternali profesioniști din 20 de județe: Suceava, Iași, Vaslui, Bacău, Vrancea, Galați, Botoșani, Neamț, Bistrița, Maramureș, Prahova, Buzău, Alba, Sălaj, Satu Mare, Mureș, Cluj, Giurgiu și București (Sectorul 1 și Sectorul 6).

 

Concurs de mesaje

Organizatorii au transmis că această campanie națională se desfășoară până în luna iunie 2023, în zona de Nord-Est, precum și în Sudul României, cu un tur al caravanei privind sclavia modernă a copiilor, realizată de dr. prof. univ. Aurora Martin, redată prin povești și teatru, precum și în sesiuni de discuții asupra problematicii traficului de copii, cauzele, efectele, modul de recrutare și metodele de evitare.

Președintele Asociației Institutul Bucovina, Petru-Vasile Gafiuc, a transmis că această campanie de informare și conștientizare privind traficul de persoane va consta și în organizarea unui concurs de mesaje la care vor participa copiii din sistemul de protecție din cele 20 de județe, pe parcursul lunii mai 2023, câștigătorii fiind anunțați în pe 1 iunie 2023.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de informare și conștientizare privind traficul de persoane în centrele de plasament sucevene.
 Vizualizări articol: 417 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de informare și conștientizare privind traficul de persoane în centrele de plasament sucevene0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei