Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 106 (8330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Democratic

Alegeri în ritm alert în organizațiile locale de femei ale PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizațiile locale de femei ale PSD Suceava își desemnează în ritm alert noile structuri de conducere. Ultima, dar nu cea din urmă, este organizația locală a PSD Șcheia. În fruntea acestei organizații de femei a fost aleasă Camelia Ciuchea, o tânără antreprenor, care a declarat că “e timpul ca tot mai multe dintre noi să iasă în față”. Mai trebuie spus că noua președintă a organizației de femei a PSD Șcheia a mărturisit că implicarea în politică a sexului frumos trebuie să fie o normalitate, motiv pentru care și-a ales și sloganul: “Dumnezeu n-a făcut femeia pentru că era o cratiță goală!”.

Alegerile de la Șcheia au fost supervizate de președintele organizației județene de femei a PSD Suceava, Larisa Blanari, care a ținut să o felicite pe Camelia Ciuchea și și-a exprimat convingerea că împreună vor face o echipă imbatabilă.

”M-am simțit mândră să văd atâtea doamne și domnișoare prezente și dornice să se implice în politică, și nu doar la Șcheia, ci și în celelalte localități unde s-au organizat alegeri. Revenind la Șcheia, noua conducere a organizației de femei și-a propus proiecte mai multe pentru o viață mai bună pentru comunitate, iar președinta Camelia Ciuchea sunt convinsă că le va duce la bun sfârșit, având în vedere și faptul că are o afacere de succes, cu sute de clienți”, a precizat Larisa Blanari.

La alegerile din cadrul organizației locale de femei a PSD Șcheia a fost prezent viceprimarul Cristi Burac, precum și deputații Eugen Bejinariu și George Șoldan, care la rândul lor și-au exprimat convingerea că lucrurile sunt pe un făgaș normal.

Trebuie menționat că Șcheia este a 20-a organizație locală de femei a PSD din județ unde s-au organizat alegeri după ce funcția de președinte a organizației județene de femei a PSD Suceava a fost preluată de Larisa Blanari. Scopul este însă ca astfel de alegeri să fie organizate în toate structurile de femei existente în PSD, iar acolo unde acestea nu există să fie înființate, astfel încât într-un timp cât mai scurt să existe acoperire la nivelul întregului județ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alegeri în ritm alert în organizațiile locale de femei ale PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 2186 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 4 voturi
Alegeri în ritm alert în organizațiile locale de femei ale PSD Suceava1.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei