Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 106 (8330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacție poliție

Șofer amendat și lăsat fără permis după ce a blocat două benzi și a sărit la bătaie, în centrul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția municipiului Suceava s-a autosesizat în cazul unor imagini apărute vineri în spațiul online în care apărea un șofer care a blocat cu mașina două benzi de circulație în centrul Sucevei și a coborât cu un băț telescopic din mașină, îndreptându-se agresiv spre cei care anterior îl claxonaseră. Deși nu au fost înregistrate sesizări, plângeri sau apeluri 112, polițiștii s-au autosesizat și l-au identificat în scurt timp pe șoferul agresiv, având în vedere că inscripțiile de pe mașină și numărul de înmatriculare erau vizibile.

Respectivul oprise pe trecerea de pietoni din dreptul blocului Union, în centrul Sucevei, pentru ca o femeie să coboare din mașina sa iar șoferii din spate l-au claxonat. Au fost probabil șicane și schimburi de amabilități mai dure iar după câteva zeci de metri respectivul a blocat sensurile de mers și a coborât, având în mână un obiect contondent. Acesta s-a îndreptat amenințător spre un șofer care a fost suficient de dur în abordarea situației încât să-l facă pe domnul nervos să se urce înapoi în mașina sa.

”Bărbatul de 43 de ani a fost sancționat contravențional conform legislației rutiere cu amendă de 580 lei pentru oprire neregulamentară și conducere agresivă și, de asemenea, a fost sancționat contravențional și conform Legii 61/1991 privind ordinea publica pentru provocare de scandal”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Suceava.

De asemenea, polițiștii rutieri au dispus reținerea permisului de conducere pentru 30 zile având în vedere că în cazul conducerii agresive este stipulată în Codul Rutier suplimentar și această măsură complementară.  

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer amendat și lăsat fără permis după ce a blocat două benzi și a sărit la bătaie, în centrul Sucevei.
 Vizualizări articol: 1622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Șofer amendat și lăsat fără permis după ce a blocat două benzi și a sărit la bătaie, în centrul Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei