Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 mai 2023 - Anul XXVIII, nr. 106 (8330)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Formare profesională

CCI Suceava anunță lansarea unei noi serii de cursuri de specializare pentru profesia de contabil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava a anunțat lansarea unei noi serii de cursuri de specializare pentru profesia de contabil. Cursurile vor începe cu luna iunie 2023 și se vor desfășura în format fizic la sediul CCI Suceava, din str. Universității, nr. 15 – 17. Durata unui curs va fi de 180 de ore, lectorul fiind conf. univ. dr. Florin Boghean. În cadrul cursului se vor studia aspecte legate de comunicare, bazele contabilității, înregistrări de operațiuni economico-financiare și contabilitate aplicată. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că la final, cursanții vor avea competențe profesionale în comunicarea interpersonală, lucrul în echipă și dezvoltarea profesională, planificarea activității, gestionarea și arhivarea documentelor, întocmirea și completarea documentelor primare, contarea operațiunilor patrimoniale, efectuarea de calcule specifice, completarea registrelor contabile, întocmirea balanței de verificare, evaluare patrimonială, întocmirea bilanțului contabil și transmiterea documentelor specifice. Lucian Gheorghiu a arătat că acest curs este acreditat de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și este recunoscut oficial pe piața muncii, fiind însoțit de un supliment descriptiv menționând competențele dobândite în urma susținerii examenului de absolvire. Tariful pentru participarea la curs este de 1.000 de lei, cu posibilitatea de achitare în două rate. Cei care doresc să participe la acest curs trebuie să aibă cel puțin studii medii. Înscrierea la curs se face prin completarea unui formular de înscriere disponibil pe pagina de internet al CCI Suceava, www.ccisv.ro și trimiterea acestuia pe adresa email office@ccisuceava.ro

Președintele executiv al CCI Suceava a mai precizat că programele de formare profesională se organizează în baza unei grupe minime de 14 – 28 participanți, iar cursul va începe în aproximativ două săptămâni din momentul primirii documentelor tuturor participanților.

Mai multe detalii se pot obține sunând la numărul 0749 145 569, pe office@ccisuceava.ro, sau direct la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava, din str. Universității nr. 15-17, et.1, biroul  11.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava anunță lansarea unei noi serii de cursuri de specializare pentru profesia de contabil.
 Vizualizări articol: 703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava anunță lansarea unei noi serii de cursuri de specializare pentru profesia de contabil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei