Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 14 (8238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal la Keira Knightley

Când vine vorba de limbajul corpului sau comunicarea nonverbală, oamenii se întreabă adesea: „Contactul vizual înseamnă că trebuie să mă uit la cealaltă persoană direct în ochi tot timpul?” (sau o variație a acesteia). Răspunsul scurt la această întrebare este cu siguranță „Nu”. Iată răspunsul lung: dacă te uiți direct într-un ochi sau schimbi înainte și înapoi între ochi, acest lucru este prea intens și este aproape întotdeauna interpretat - în funcție de celelalte semnale și context - fie ca fiind prădător, fie ca furie, atracție sexuală sau înșelăciune. Dar mincinoșii pot, de asemenea, să meargă pe calea opusă și să evite totuși contactul vizual.

Așadar, dacă nu simți niciuna dintre emoțiile de mai sus și participi la o conversație sănătoasă, contact vizual ar trebui să însemne efectiv, de exemplu, să privești semi-aleatoriu în jurul zonei conturate mai sus pe chipul actriței Keira Knightley - care a jucat în rolul lui Elizabeth Swann în filmul „Pirații din Caraibe”. Este semi-aleatoriu, pentru că privirea ar trebui să se fixeze pentru scurt timp pe unul dintre ochii lor și apoi foarte repede și foarte scurt să se fixeze pe o altă porțiune a feței lor - și apoi să revină la același ochi sau ochiul opus. Nu vrei să te concentrezi prea mult sau prea intens asupra unei zone. Cu toții ne comportăm astfel în mod natural atunci când avem o relație bună în timpul conversației naturale.

Poate părea contradictoriu când spunem ca uneori să nu ne uităm la ochi, ci aproape de ei, dar asta se întâmplă în timpul unei conversații sănătoase. Ar trebui să avem contact vizual între 40 și 70% din timp în timpul unei conversații.

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com
 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal la Keira Knightley.
 Vizualizări articol: 3014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.74/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 31 voturi
Limbajul nonverbal la Keira Knightley4.7531

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei