Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 14 (8238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Comuna Todirești va găzdui expoziția regională de iepuri de rasă, porumbei și găini „Cupa Moldovei”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comuna Todirești va găzdui, la finalul acestei săptămâni, expoziția regională de iepuri de rasă, porumbei și găini „Cupa Moldovei”. Expoziția va avea loc în perioada 20 – 22 ianuarie în sala de sport din comuna Todirești. Evenimentul este organizat de Asociația Crescătorilor de Păsări și Iepuri de Rasă, cu sprijinul Primăriei Todirești și în colaborare cu Direcția Județeană pentru Agricultură Suceava. În prima zi a expoziției, pe 20 ianuarie va avea loc arbitrarea exponatelor, în următoarele două zile, pe 21 și 22 ianuarie, va fi program de vizitare și vânzare, între orele 8:00 - 20:00, respectiv 8:00 - 16:00. Taxa de intrare la expoziție este de 5 lei/persoană.

Primarul comunei, Mugurel Bocancea, a precizat că este a doua ediție a acestui eveniment care are loc în Todirești, iar numărul de participanți este dublu față de cel de anul trecut, în cadrul expoziției urmând să fie prezentați circa 400 de iepuri de rasă. De asemenea, Mugurel Bocancea a spus că la inițiativa sa, în aceeași perioadă va avea loc și un târg cu produse ale producătorilor particulari din județul Suceava. El a arătat că în cadrul târgului vor fi produse din carne, mere și sucuri, țuică, vin, afinată, zmeurată, aranjamente florale, produse din lavandă, brânzeturi, zacuscă și tocană.

Mugurel Bocancea a adresat o invitație către suceveni și nu numai să vină în număr cât mai mare la expoziția de animale și la târgul de produse de la Todirești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comuna Todirești va găzdui expoziția regională de iepuri de rasă, porumbei și găini „Cupa Moldovei”.
 Vizualizări articol: 1351 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comuna Todirești va găzdui expoziția regională de iepuri de rasă, porumbei și găini „Cupa Moldovei”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei