Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 14 (8238)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Premieră

KABOOM - un adevărat oraș al distracției pentru copii, un concept unic deschis în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare spațiu interior de joacă și de mișcare pentru copii de toate vârstele, un adevărat univers al jocurilor și activităților recreative, dar și de dezvoltare a abilităților, s-a deschis de joi, 19 ianuarie, în cadrul Complexului Zamca.

”KABOOM – Kids World” este un concept unic pentru Suceava și pentru întreaga zonă, cu o mare varietate de atracții pentru toate vârstele, care va funcționa pe tot parcursul anului.

De acum încolo, părinții pot veni într-un loc în care să se poată relaxa și ei și în care copiii cu siguranță că nu se vor plictisi.

 

O varietate de atracții pentru toate vârstele  

Atuurile unice ale locației sunt varietatea mare de atracții pentru toate vârstele. Copiii vor avea acces la aparate cu o multitudine de jocuri de ultimă generație, jocuri VR,  ziduri de cățărare, trambuline, un modular cu tobogane de mari dimensiuni, jocuri tip lego, minibowling, tunele cu obstacole, trambuline și multe alte atracții.

”Am conceput această locație cu gândul la tatăl nostru, cel care a fost Gheorghe Filipciuc, și care mereu a avut idei strălucite, a iubit să creeze locații în care oamenii se întâlnesc, se simt bine și petrec timp prețios și de calitate împreună. De multe ori a avut această idee și chiar a spus că ar fi extraordinar să facă un loc pentru copii în acest spațiu. Suntem foarte bucuroși că am reușit să îndeplinim această dorință.

Totodată, fiind părinți, având copii, am apreciat necesitatea unui loc de joacă modern și la ultimele standarde de calitate. Ne-am gândit să concepem ceva care să fie apreciat, unde părinții să vină să se relaxeze alături de copiii lor”, explică Alex Filipciuc, managerul Complexului Zamca.

 

Spații pentru petreceri private și meniu variat, pe gustul tuturor

KABOOM are un spațiu de 1200 de mp și o capacitate de a primi în condiții excelente 200 de persoane.

Conceptul este gândit în cele mai mici detalii. Există, de exemplu, un spațiu doar pentru copiii până în 3 ani, în care aceștia să fie separați și în siguranță. 

Complexul are spații ce vor putea fi închiriate pentru petreceri private. Adulții care organizează o întâlnire în cadrul firmei, de exemplu, vor putea petrece un timp de calitate, iar cei mici cu siguranță nu se vor plictisi în acest mic orășel al copiilor.

Pe lângă partea de agrement, în același spațiu este pus la dispoziție un meniu pentru copii cu pizza, burgeri, vată de zahăr, popcorn, prăjituri sau sucuri, în timp ce adulții vor putea și ei să ia masa, să bea o cafea, un suc sau să se delecteze cu un desert.

Investitorii cred că acest loc de joacă de mari dimensiuni va fi un succes pentru că pe piața din Suceava se simte acut nevoia de astfel de locuri în care copiii pot face mișcare și își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi. 

 

Atracțiile KABOOM pe secțiuni

Printre atracțiile KABOOM se numără „City Adventure”, un modular imens, dispus pe 3 niveluri, având doar acesta o suprafață de peste 400 de mp și creat din piese moi de burete, pentru urcușuri și coborâri în completă siguranță, pe supertunele, printre o multitudine de obstacole, tiroliană și tobogane.

Baby Arena este pentru copiii sub 3 anișori, unde ei se pot distra în spațiul lor, cu puzzle-uri senzoriale, în minipiscina cu bile, în carusel sau minitobogan.

Un alt concept interesant este pentru cățărători. Această atracție încurajează copiii să facă mișcare inteligentă, să își dezvolte coordonarea și masa musculară. 

Arcade este o lume perfectă a jocurilor, în care se găsesc activități distractive și simulatoare foarte diversificate.

Trambulinele vor putea ficombinate cu sărituri funny, dar responsabil executate în piscina cu bureți sau pe salteaua cu aer.

Există și secțiunea Talent Show, locul unde micile staruri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri în fața prietenilor. Complexul pune la dispoziție și o gamă largă de ustensile în zona lego și o miniexpoziție unde talentul copiilor va putea fi admirat. 

Kinetic Sandbox cuprinde 98% nisip și 2% magie și o experiență senzorială inedită, iar secțiunea Minibowling oferă 2 piste de ultimă generație special gândite pentru copii.

Detalii suplimentare pot fi vizualizate pe site-ul KABOOM.ro. Kaboom poate fi găsit și pe Facebook, Instagram și Tik Tok.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului KABOOM - un adevărat oraș al distracției pentru copii, un concept unic deschis în Suceava.
 Vizualizări articol: 5182 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
KABOOM - un adevărat oraș al distracției pentru copii, un concept unic deschis în Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei