Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 3 (8227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tratamente naturale

Doi soți din Marginea au grijă de sănătatea părului femeilor, dar și al bărbaților, cu un brand propriu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri din Marginea au deschis de doi ani de zile un salon de cosmetică și se axează de o perioadă pe tratamente pentru păr, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cu seturi de produse brand propriu pe care le-au testat și pentru care garantează că au eficiență. Asta în condițiile în care Diana Solovăstru, născută la New York, a urmat peste ocean studii în domeniul cosmetică și păr, iar ulterior, în România, a mai urmat încă trei cursuri de specializare în același domeniu.

Diana și Viorel Solovăstru și-au dat seama în scurt timp că este cerere mare pe segmentul de sănătate a părului și s-au axat pe asta.

Au produs un brand propriu, HAIRBAR – bazat pe ingrediente naturale, care are rezultate foarte bune pe segmentele regenerare păr, anticădere, hidratare, reparare și îndreptare păr pe cale naturală.

Diana Solovăstru a început cu un astfel de produs pe care l-a dezvoltat personal, în baza studiilor pe care le are, apoi soții au apelat la o fabrică din Italia, care le produce tratamentele pe care le comercializează. Produsul lor este brand propriu și se poate achiziționa doar de la ei, prin intermediul magazinului online și direct de la salon.

După cum am amintit, tratamentele sunt pentru femei, dar și pentru bărbații care au probleme legate de sănătatea părului.   

”Cea mai mare satisfacție o avem atunci când vedem clienți mulțumiți, oameni care ne mulțumesc pentru rezultatele pe care le au în problemele legate de sănătatea părului. Scopul nostru este să îi ajutăm să găsească superlativul pentru îngrijirea părului”, spun soții Solovăstru.

Pentru femei, aceștia aplică și tratamente la un nivel superior, la salonul pe care îl au deschis în Marginea.

Produsele HAIRBAR cuprind seturi pentru hidratare, pentru regenerare, pentru oprirea căderii părului. Se pot cumpăra seturi, dar și separat: șampon, mască hidratare, spray hidratare.   

Produsele din gama HAIRBAR sunt create cu ingrediente naturale (unt de shea, alge marine, ulei sacha inchi, semințe de moringa, extracte de nucă de cocos, gălbenele, aloe vera, migdale și multe altele), nu au fost testate pe animale și nu conțin substanțe chimice sintetice, arome, coloranți sintetici sau ingrediente modificate genetic.

Toate produsele din portofoliu sunt prezentate împreună cu lista detaliată a ingredientelor.

Cei interesați pot afla toate detaliile suplimentare pe site-ul hairbar.ro, dar și de pe YouTube, Instagram și Tik Tok, unde de asemenea poate fi găsit brandul HAIRBAR.

Programările se pot face pe Instagram, atât pentru produse HAIRBAR, cât și pentru vizite la salonul de la Marginea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi soți din Marginea au grijă de sănătatea părului femeilor, dar și al bărbaților, cu un brand propriu.
 Vizualizări articol: 5133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Doi soți din Marginea au grijă de sănătatea părului femeilor, dar și al bărbaților, cu un brand propriu3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei