Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 3 (8227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Premiile concursului “Iată vin colindători!” au ajuns la câștigători

Vineri, 6 Ianuarie 2023 (20:58:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Câștigătorii celei de-a III-a ediții a concursului online “Iată vin colindători!”, organizat de Monitorul de Suceava, au intrat în posesia premiilor într-o zi de mare sărbătoare – de Botezul Domnului (Bobotează) .

Aceștia au fost invitați la sediul ziarului, unde au fost primiți de către redactorul-șef, Tiberiu Avram, care le-a înmânat diplomele cu locul obținut precum și premiile, oferite cu generozitate de către Popasul Domnesc Voroneț, Anna Cori/Denis și Noriel.

Ocupanții locului I și câștigătorii unui sejur de 2 nopți cu acces la spa  oferit de Popasul Domnesc Voroneț sunt Tănasă Renata și Tănase Ianis (care vor fi însoțiți de părinții lor). Cei doi câștigători au 12 ani și sunt colegi în cadrul Liceului ”Lațcu Vodă” din Siret. Renata, care locuiește în Grămești, ne-a spus că îi place muzica populară, dar e foarte atrasă și de muzica ușoară, având în plan să se lanseze curând și în această direcție.

Profesorii lor de muzică sunt Viorica Corjan, Ionela Raluca Draghin Enache și Constantin Mândrișteanu.

Videoclipul melodiei “Colind” a fost terminat cu două zile înainte de a se înscrie la concurs, a presupus multă muncă, ore de filmare, în care au tremurat de frig, dar a meritat din plin, mai ales că reacțiile publicului au depășit toate așteptările lor, fiind uimiți de popularitatea de care s-a bucurat.

Videoclipul poate fi văzut la adresa: https://www.facebook.com/Monitorul.de.Suceava/videos/4093135480911766

Locul II și un card cadou în valoare de 500 de lei, de la Anna Cori și Denis, a ajuns la Adina-Maria Cliuciovan (20 de ani), din comuna Straja.

La vârsta de 10 ani Adina-Maria a devenit membră a Ansamblului de cântece și dansuri “Străjăncuța” din comuna Straja, înființat de Elisabeta Teleagă. Din anul 2017 face parte din Grupul Vocal “Străjerii Datinilor” coordonat de Ionuț Cotos.

“Unul dintre obiectivele pe care mi-am propus să le realizez în acest an este să urmez cursuri de canto pentru a-mi valorifica potențialul. Pe viitor vreau ca vocea mea să fie auzită de cât mai mulți oameni deoarece cânt din inimă și mi-aș dori ca prin cântec să bucur alte inimi”, ne-a spus Adina-Maria Cliuciovan, care a participat la concurs cu melodia "Dați drumul la cer". https://www.facebook.com/Monitorul.de.Suceava/videos/766883221519004/

Locul III și un voucher de cumpărături în valoare de 300 de lei de la magazinul Noriel (jocuri și jucării) a ajuns la Boico Yuri Iustinian, elev în clasa a III-a la Școala Gimnazială ”Miron Costin” Suceava.

Iustinian are 9 ani, iar muzica este una dintre pasiunile sale, pe care o “cultivă” de aproximativ doi ani, prin cursuri de pian și de canto, la Academia de Artă “Modus Vivendi”, cu profesorii Ioana Cămară și Gabriela Gherasim.

Pe lângă talentul muzical, Iustinian este și foarte bun la învățătură, iar la matematică a luat locul I pe țară la concursul “Lumina Math”, acum doi ani, în vreme ce anul trecut a luat locul I pe școală și locul 5 pe județ.

Melodia cu care a participat la concurs este “În întâmpinarea Crăciunului”.

Clasamentul câștigătorilor a fost realizat în baza instrumentelor speciale ale Facebook de măsurare a popularității, în baza numărului de like-uri și reacții, vizualizări și apreciere din partea comunității, pentru fiecare videoclip în parte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premiile concursului “Iată vin colindători!” au ajuns la câștigători.
 Vizualizări articol: 1412 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premiile concursului “Iată vin colindători!” au ajuns la câștigători5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei