Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 3 (8227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava organizează un nou curs de manager

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Schultz Knowledge, organizează un nou curs „Effective manager”. Cursul se va desfășura în perioada 19-20 ianuarie 2023, la sediul CCI Suceava, și va fi susținut de Marius Donţu, acţionar majoritar şi manager general al Schultz Knowlwdge (Londra, UK), cu o vastă experienţă în domeniu în dezvoltarea soluțiilor de management pentru companii și structuri guvernamentale.

Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că în cadrul cursului de manager vor fi abordate elemente specifice managementului şi vor fi dezvoltate, în rândul participanţilor, abilităţi de coordonare a proceselor esenţiale de management dintr-o companie. „De asemenea, facilităm un spaţiu de învăţare în cadrul căruia participanţii vor înţelege importanţa stabilirii strategiilor de acţiune specifice ariei proprii de activităţi, precum şi a obiectivelor pe care să le urmărească şi a căror atingere să o asigure”, a spus Lucian Gheorghiu.

El a arătat că la finalul cursului participanţii vor fi capabili să înțeleagă și să aplice funcțiile managementului, să identifice stilurile manageriale, să planifice, organizeze și să asigure coordonarea activităților specifice organizației sau departamentului pe care îl au în subordine, să planifice resursele în cadrul organizației, să stabilească obiectivele și criteriile de performanță, să evalueze performanța, să normeze sarcinile, să analizeze riscurile legate de executarea activităților, să gestioneze conflictele, să organizeze ședințe eficiente și să delege sarcini. La absolvire, participanții vor primi un certificat de absolvire Schultz Knowledge Londra.

Președintele executiv al CCI Suceava a mai declarat că tariful este de 600 lei/participant (nu se percepe TVA), iar taxa de participare include toate costurile legate de suport și materiale. Termenul limită de înscriere și plată este 18 ianuarie. Înscrierea la curs se face prin completarea unui formular disponibil pe pagina de internet www.ccisv.ro, iar mai multe detalii se pot obține la numărul de telefon 0230.521.506 sau prin e-mail: office@ccisuceava.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează un nou curs de manager.
 Vizualizări articol: 630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează un nou curs de manager0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei