Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2023 - Anul XXVIII, nr. 3 (8227)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Servicii de traduceri autorizate în Suceava oferite de ProACT

Când apelați la serviciile unui birou de traduceri, doriți să știți că actele dumneavoastră rămân pe mâini bune, că sunt păstrate în siguranță și că echipa este alcătuită din persoane responsabile și serioase. Vă așteptați ca serviciile de traducere să fie calitative și rapide, neexistând posibilitatea de a vă fi refuzat un document, sub pretextul „Cu documente de acest tip, noi nu ne ocupăm”. SC ProACT S.R.L. colaborează cu traducători autorizați pentru a oferi un grad ridicat de calitate a traducerilor și posibilitatea preluării numeroaselor tipuri de documente. 

 

De ce să optați pentru o traducere autorizată?

Un traducător autorizat este obligat să respecte normele profesionale de confidențialitate prevăzute de lege și efectuează traduceri avansate într-o varietate de domenii. La ProACT sunt acoperite următoarele domenii de traducere: juridic, tehnic, economic, medical, literar etc. Este important să vă încredințați textele unui traducător autorizat, deoarece autorizația este o garanție a calității și a certitudinii juridice.

 

Ce documente au nevoie de traducere autorizată?

Atunci când traduceți documente oficiale pentru a le utiliza într-o țară străină, veți avea nevoie de o traducere autorizată. Documentele care se încadrează în această categorie sunt certificatele de căsătorie, hotărârile de divorț, testamentele, diplomele, cazierul judiciar și alte documente juridice care urmează să fie utilizate într-un context oficial. „Foarte multe persoane fac o confuzie între traducerile autorizate și cele legalizate, având impresia că este unul și același lucru, însă traducerile legalizate sunt certificate de un notar public, pe când cele autorizate conțin doar semnătura și ștampila traducătorului autorizat.”

SC ProACT este o companie de traduceri din Suceava, cu o vechime de mai bine de 20 de ani, ce realizează traduceri generale și de specialitate, servicii de interpretariat, inclusiv servicii de colaționare și consultanță pentru recunoașterea documentelor în străinătate ( Apostilare, Supralegalizare).

Biroul de traduceri autorizate din Suceava,  ProACT oferă răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră și vă stă la dispoziție de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.00, atât în mediul fizic (Locația Noastră: https://goo.gl/maps/xiE6EBjX7nV5L4qH9), cât și în mediul online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Servicii de traduceri autorizate în Suceava oferite de ProACT.
 Vizualizări articol: 428 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Servicii de traduceri autorizate în Suceava oferite de ProACT0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei