Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 204 (8121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Top 4 locuri de vizitat într-un city break în 2022

Vacanțele sunt momentele în care ne relaxăm și în care adunăm amintiri plăcute. Cu toții am vrea să avem la dispoziție cât mai mult timp pentru astfel de momente, dar, din păcate, în ziua de astăzi timpul ne este limitat. De aceea, de cele mai multe ori, un city break este varianta ideală de a petrece timpul liber. În rândurile următoare am încercat să facem un top al destinațiilor pentru city break pentru anul 2022.

 

Cum poate lipsi orașul îndrăgostiților din topul locurilor de vizitat?

Nu poate! Și asta pentru că este plin de rafinament, cultură și istorie. Ce puteți vizita la Paris? Păi să începem cu Muzeul Orsay și Domul Invalizilor, muzeul Rodin, iar apoi turnul Eiffel. Neapărat o croazieră pe Sena și Arcul de Triumf. O altă zi puteți să v-o petreceți vizitând Panteonul, Capela Sfântă, Muzeul Luvru, Opera și, mai pe seară, Grădinile Tuileries. Printre toate aceste plimbări nu uitați să vă opriți și la o cafenea sau la un restaurant. 

Știm cu toții că o mașină oferă posibilitatea de a ne finaliza itinerariul în ritmul personal fără să depindem de transportul în comun. La fila “Mașini” de pe site-ul eSky.ro puteți compara ușor ofertele companiilor care închiriază mașini și puteți rezerva mașina care se potrivește nevoile pe care le aveți.

 

Ce alte orașe sunt în topul locurilor de vizitat într-un city break?

Barcelona este un oraș ce are foarte multă viață în el și este în topul preferințelor vizitatorilor din multe motive: distracție, activități culturale, dar și cumpărături. 

Printre obiectivele turistice pe care nu trebuie să le ratați se numără: Sagrada Familia, Avinguda Diagonal, palatul Güell, Plaça de Catalunya, Casa Mila, Muzeul Muzicii catalane, muzeul Picasso, Santa Maria del Mar, Catedrala Barcelona, Muzeul de istorie. 

Recomandarea este să vă luați bilete online, indiferent de obiectivul pe care vreți să-l vizitați, altfel riscați să pierdeți ore bune la cozi. 

Roma este o altă capitală care se situează în topul destinațiilor pentru city break. Și asta pentru că e plină de obiective turistice. Grădinile Vaticanului, Panteonul, Piața Veneția, Forumul Roman, Colosseumul, Capela Sixtină, Bazilica Sf. Petru sunt numai câteva dintre locurile în care trebuie să ajungeți. Nu uitați să vă opriți pentru o cafea la una dintre cafenelele din oraș și neapărat să încercați o pizza sau o porție de paste.

 

Care e locația care închide topul locurilor de vizitat într-un city break?

Dubaiul închide acest top. Din ce în ce mai multe persoane sunt atrase de ceea ce are de oferit această locație. Dubaiul îmbină mistica și istoria deșertului arab cu ceea ce are mai bun de oferit lumea modernă.

Nu uitați să vizitați Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. De asemenea, un safari în deșert și o vizită la parcul Atlantis The palm nu sunt de ratat.

Turul orașului cu autocarul este un alt lucru preferat de turiști și o vizită la unul dintre cele mai luxoase mall-uri din lume cu siguranță vă va impresiona.

 

Cum puteți avea parte de city break-uri?

În ziua de astăzi este foarte ușor să vă găsiți excursia perfectă. Și asta pentru că acum puteți profita de ofertele companiilor aeriene din România accesând un singur motor de căutare de zboruri. Pe eSky veți putea accesa ofertele și veți putea compara prețurile foarte repede. Metodele de plată variază de la o companie aeriană la alta, dar motorul de căutare de zboruri vă oferă acces la opțiuni de plată rezonabile pentru ofertele companiilor aeriene. 

De asemenea, tot pe acest site vă sunt puse la dispoziție foarte multe locuri de cazare din toată lumea, indiferent că e vorba de hoteluri, pensiuni sau apartamente. Aveți la dispoziție informații despre prețuri, camere disponibile, facilități, fotografii și evaluări ale clienților. Astfel veți putea să vă personalizați șederea în funcție de preferințele personale. Procesul de rezervare este unul extrem de simplu și aveți parte și de opțiune de anulare gratuită.

Și ca procesul de organizare al călătoriei să fie mai simplu, puteți alege pachetul “Zbor+Hotel” care este predefinit, având zboruri și cazare incluse. În acest mod, nu va mai trebui să vă faceți griji despre aranjamentele de călătorie și să vă bucurați la maxim de experiența pe care o veți avea.

Ce altă destinație ar trebui să facă parte din acest top după părerea dumneavoastră?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Top 4 locuri de vizitat într-un city break în 2022.
 Vizualizări articol: 904 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Top 4 locuri de vizitat într-un city break în 20220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei