Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 204 (8121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Acestea sunt câteva dintre cele mai bune trotinete electrice care pot fi cumpărate în 2022

Cele mai bune trotinete electrice Xiaomi sunt o colecție de modalități de călătorie distractive, ușor de condus și ecologice, cu garanția că o alegeți pe cea potrivită. Acestea tind să fie pliabile și ușoare, cu performanța atât de necesară care se mândrește cu viteze maxime mai mari, în timp ce se vând la cele mai bune prețuri competitive.

În stilul de viață urban în ritm rapid, în care fiecare student nu-și poate permite o mașină, trotinetele electrice devin din ce în ce mai populare și o opțiune precisă pentru naveta studenților care fac naveta. Acestea sunt ecologice și suficient de convenabile pentru a merge pe drumurile aglomerate și aglomerate. Trotinetele electrice Xiaomi etalează caracteristici excelente cu un preț impresionant pentru a le face una dintre cele mai bine vândute mărci din industria trotinetelor.

Trotinetele electrice de mobilitate combină în ele echipamente grozave și caracteristici ecologice care le fac convenabile de condus. De asemenea, trotinetele Xiaomi au lumini adecvate, frâne asistate electric și aplicații mobile prietenoase pentru a le face ușor de condus și pentru a vă garanta siguranța. Între timp, dacă aveți un buget limitat, trotinetele electrice Xiaomi au cele mai bune prețuri, dar cu componente de calitate și garanție de până la 12 luni.

Sunteți în căutarea unui nou model de trotinetă electrică Xiaomi? Citiți recenzia detaliată a unora dintre cele mai bune modele, pentru a vă asigura că faceți alegerea potrivită.

 

Xiaomi Mi Scooter

Xiaomi Mi Scooter este o trotinetă cu preț mediu, cu specificații care rivalizează cu modele de trotinetă electrică Xiaomi mult mai scumpe. Este un nume popular în familia trotinetelor electrice și este prevăzut cu un corp din aluminiu care se găsește pe avioane. Asta pentru a vă arăta cât de puternică este Mi Scooter și vă garantează o viteză foarte mare cu cei 25 km/h. De asemenea, are o baterie puternică care poate acoperi o distanță de până la 30 km cu o singură încărcare.

Ca parte a eforturilor sale de modernizare a trotinetelor electrice, Xiaomi a echipat trotineta Mi Scooter cu un mecanism de recuperare a energiei care îi reîncarcă bateria în timpul mersului. În plus, trotineta dispune de frâne pe disc cu anvelope de cauciuc de 21,6 cm care fac o treabă excelentă în a călca denivelările de pe șosea și în a aborda suprafețele mai aspre.

Din fericire, vă veți bucura să conduceți Xiaomi Mi Scooter pe timp de noapte, datorită luminii frontale și posterioare puternice montate, care vă oferă suficientă vizibilitate. Există o aplicație mobilă compatibilă atât cu dispozitivele iOS, cât și cu cele Android, unde puteți vedea procentul de baterie al trotinetei, puteți urmări statisticile de conducere și, în egală măsură, puteți controla trotineta.

 

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Experiența și expertiza Xiaomi în industria trotinetelor au ajutat-o să construiască una dintre cele mai bune trotinete electrice din lume, păstrând în același timp un preț accesibil. Trotineta electrică Xiaomi Mi Electric Scooter 1S are câteva caracteristici avansate, cum ar fi un sistem de recuperare a energiei cinetice, funcția de frânare dublă E-ABS și Cruise Control. De asemenea, există o monitorizare inteligentă a bateriei BMS care detectează când aveți o baterie descărcată.

Trotineta are o anvelopă de 8,5 inch, ceea ce este normal pentru majoritatea modelelor de trotinetă electrică Xiaomi, deoarece le ajută să abordeze cu ușurință suprafețele accidentate. Performanțele sale în lumea reală vor depinde de locul în care mergeți și de experiența dvs. de utilizare a trotinetei. Cu toate acestea, specificațiile Xiaomi Mi Electric Scooter 1S care includ sarcina maximă de 100 kg, ecranul LED clar, clasificarea IP54 rezistentă la apă, corpul din aluminiu durabil etc. fac ca trotineta să fie propice pentru a face naveta cu ea.

 

Xiaomi Mi Scooter Pro 2

Xiaomi Mi Scooter Pro 2 se mândrește cu performanțe incredibile care pot concura cu rivali din același segment de preț. Xiaomi a folosit materiale de construcție de înaltă calitate pentru a face trotineta rezistent și i-a conferit longevitatea atât de necesară.

Nu există nicio îndoială că trotinetele Xiaomi se numără printre cele mai populare din zonă, deoarece tind să ofere multă putere pentru a se ridica rapid la viteză și pentru acele dealuri înalte. Din fericire, Xiaomi Mi Scooter Pro 2 este mai capabil să vă urce fără probleme pe orice deal, menținându-și în același timp viteza maximă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Acestea sunt câteva dintre cele mai bune trotinete electrice care pot fi cumpărate în 2022.
 Vizualizări articol: 609 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acestea sunt câteva dintre cele mai bune trotinete electrice care pot fi cumpărate în 20220.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei