Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 204 (8121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Încă trei treceri de pietoni din Suceava au fost desființate

Miercuri, 31 August 2022 (12:19:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei treceri de pietoni cu grad de utilizare ridicat din municipiul Suceava au fost desființate, în urma unor solicitări mai vechi ale polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava, transmise către Primăria municipiului Suceava.

Este vorba de treceri care se află relativ aproape de altele, desființarea lor fiind solicitată pentru a reduce riscul de accidente și a fluidiza traficul.

Trecerile desființate sunt în Areni (strada Mărășești, intersecția cu strada Mihai Viteazul), Universitate (strada Universității, la intersecția cu strada Leca Morariu) și zona Catedrală, între sensul giratoriu și trecerea semaforizată de la Catedrală.

O astfel de măsură are, evident, și părți bune și părți rele, unii suceveni declarându-se deranjați de scăderea accentuată a numărului locurilor marcate de traversare din municipiul Suceava. Chiar dacă punctual sunt opinii diferite, în general trecerile desființate sunt relativ apropiate de altele, chiar semaforizate, cum este cazul pe strada Universității și pe Mărășești.

Un alt detaliu important, deși trecerile au fost blocate fizic și s-au amplasat indicatoare clare cu atenționarea că trecerea de pietoni a fost desființată, miercuri sucevenii continuau să traverseze masiv prin aceste locuri. Așadar, cel puțin o perioadă, ar trebui atenție sporită din partea șoferilor în zona acestor foste treceri de pietoni.

Polițiști spun că, statistic, cel puțin pe bulevardul principal, este necesar să rămână doar treceri semaforizate, care să reducă riscul de accidente grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă trei treceri de pietoni din Suceava au fost desființate.
 Vizualizări articol: 3066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Încă trei treceri de pietoni din Suceava au fost desființate5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei