Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 204 (8121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Extrase de carte funciară online, la prețuri avantajoase

Extrasul de carte funciară face parte acum din documentele pe care le poți obține cu ușurință online. Fără acest document nu poți face o mulțime de acțiuni la un imobil sau teren și nici nu îți poți înnoi cartea de identitate. Actul atestă dreptul de proprietate, dar și alte privilegii imobiliare. Nu mai trebuie să te deplasezi pentru a obține aceste tipuri de documente. Poți beneficia de extrase de carte funciară online la prețuri foarte bune!

Fără să mai fie necesar să te deplasezi la ghișeele instituțiilor, să aștepți câteva ore pentru a-ți fi preluată solicitarea sau să pierzi timp, extrasul de carte funciară îți stă la dispoziție de oriunde te-ai afla. Documentul se poate obține foarte simplu, de oriunde ai fi, doar cu o conexiune la internet și câteva detalii la îndemână. Pe site-ul extrascfonline.ro ai ocazia de a intra în posesia acestuia online, prin poșta electronică. Extrasul de carte funciara online se emite după ce ai introdus toate detaliile și ai achitat prețul acestuia.

În ceea ce privește prețul, acesta este unul redus. În cazul în care îți dorești și un al doilea extras, prețul celui de-al doilea este și mai scăzut. Online este mult mai simplu să intri în posesia acestuia, deoarece nu trebuie să depui efort și nici să te deplasezi. Din confortul propriei case poți accesa site-ul extrascfonline.ro și apoi să introduci datele necesare.

 

Ce este un extras de carte funciară?

Foarte multe persoane nu înțeleg rolul acestui document și nici ce este acesta, de fapt. Extrasul de carte funciară este privit ca un act de identitate al unui teren sau imobil. Acesta oferă informații cu privire la dreptul de proprietate, vecinătăți, descrierea imobilului, ipoteci sau alte privilegii imobiliare.

Vei avea nevoie de documentul în cauză atunci când înnoiești actul de identitate, când semnezi contracte cu diverși furnizori sau operatori, la bancă, când soliciți împrumuturi sau când îți deschizi o firmă spre exemplu. Actul este cel care are capacitatea de a securiza o tranzacție, fiind evidența tehnică, juridică și economică asupra unui imobil sau a unui teren.

Pentru a-l obține, pe site-ul extrascfonline.ro ai la dispoziție câteva câmpuri dintr-un formular ce trebuie completat. Acesta va ajunge la tine în scurt timp de la solicitare, pe adresa de e-mail. Sunt necesare câteva detalii fără de care extrasul nu se poate emite.

 

Completează formularul și așteaptă emiterea documentului!

Formularul de pe site include informații obligatorii pe care trebuie să le introduci în vederea obținerii extrasului. Va trebui să introduci numărul cărții funciare, numărul cadastral, numărul topografic, tipul extrasului (pentru teren, construcție sau apartament), județul, comuna, orașul sau sectorul.

După ce ai tastat toate aceste detalii, poți trece la datele de facturare. Aici este necesar să specifici dacă extrasul este pentru persoanele fizice sau juridice, apoi să introduci informații despre cel care îl solicită. La final nu mai rămâne decât să plătești extrasul sau extrasele, iar mai apoi acesta va fi emis pe adresa de e-mail specificată.

Contact:

contact@extrascfonline.ro

0746 548 798

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Extrase de carte funciară online, la prețuri avantajoase.
 Vizualizări articol: 1161 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Extrase de carte funciară online, la prețuri avantajoase3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei