Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 204 (8121)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Prea puțină râvnă, prea multă țâfnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Simona Halep a părăsit US Open mai repede decât Serena Williams, cam așa ar putea să sune știrea. Meciul cu Daria Snegur a fost ciudat, am văzut asta cu toții, dar el s-a jucat și mai înainte. Simona câștigase un turneu major, ceva aproape neașteptat, dar nu cumva trebuia să interpretăm asta pe invers? A urmat retragerea clasică la următorul, pentru a fi odihnită la New York, numai că a fost prea odihnită, adică fără jocuri în picioare, în timp ce adversara ei disputase trei jocuri în calificări, simțea terenul și mingea. Și ce dacă lovea ciudat forehandul, Medvedev n-o face la fel? Dar oricât de bine ar fi jucat ucraineanca Daria Snigur, soarta meciului a stat în racheta Simonei. Sau mai degrabă în capul ei. S-a confirmat faptul că îmbunătățirea serviciului cu Mouratoglu e o iluzie, el merge doar cu combustibilul numit încredere. Ori luni seară procentajele de reușită pe ambele servicii au fost ridicole. Remarca mea este că Simona nu și-a putut reține o anumită țâfnă că puștoaica aia nu se lasă și nu se lasă. La un moment dat, în setul 2, Simona a câștigat două mingi la rând cu banda fileului și nu și-a cerut deloc scuze, nici n-a privit spre adversară! Nu erau semne bune, iar temerile au prins contur în decisiv. În primul rând, Simona nu trebuia să scape game-ul doi, cu care ar fi egalat la 1. A avut minge pentru a face acest lucru, dar s-a trezit cu 0-2 și mintea a început să lucreze în pagubă, până la 1-5. Însă Simona mai câștigase întorcând de la acest scor. Cele două mingi de meci salvate păreau să confirme remontada. S-a dus doar până la 4-5 și 30-0, după care a irosit totul cu greșeli ușoare, dar și cu o inexplicabilă alegere de a ataca fileul la începutul unui schimb. Simona, care nu pune scurte și nu vine la fileu nechemată, ataca acum plasa! A fost pasată cu lejeritate și deja se poate gândi unde-și serbează cei 31 de ani.

Au fost doi cavaleri care n-au lăsat-o singură pe Simona, asigurându-i o companie aleasă: Tsistsipas (#4) și Fritz (#10) au ieșit și ei din primul tur!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prea puțină râvnă, prea multă țâfnă.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Prea puțină râvnă, prea multă țâfnă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei